Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az mitől lehet, hogy böngészés...

Az mitől lehet, hogy böngészés közben hirtelen egyszer csak a Chrome megnyit plusz egy oldalt (Youtube)? Eddig nem csinált ilyet, de most sima lefele görgetés közben is, van, hogy megnyitja egy új lapon.

Figyelt kérdés
Rendkívül bosszantó. Nem tudom mitől lehet. Ma kezdte ezt délután.
okt. 25. 17:37
 1/2 Randhu válasza:
100%
Ez engem is érdekelne, mert borzasztóan idegesít engem is.
okt. 26. 18:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Közben sikerült egy barátomtól segítséget szerezni. Két dolgot csináltunk.Nem tudom, hogy ezek közül melyik oldotta meg a problémát, de már nem ugrál fel az a youtube ablak...

Szóval amit csináltunk az az, hogy a Chrome-ban bementünk a Bővítményekbe, aztán a Bővítmények kezelésébe, és ami nem kellett, azt eltávolítottuk. Nekem pl volt olyan cucc is, ami anno még a youtube reklámok átugrásáért, vagy pedig egy másik a reklámok felgyorsításért felelt. (Nemrég már előfizettem prémiumra, szóval már nem is volt lényeges.)

A másik pedig, hogy Ctrl+Alt+ Del kombinációval előhívtuk a Feladatkezelőt, ott az ,,Indítás" fülnél tiltottunk le néhány dolgot, hogy ne induljon el annyi minden a gép elindításakor.

Azóta most ismét minden rendben meg. Nálad is megérhet egy próbát.

okt. 29. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!