Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Biztonságos lehet ez az...

Biztonságos lehet ez az online webshop?

Figyelt kérdés

Egy játékot rendeltem a buy online games okdalról:

Itt a link: [link]

Nem magyar oldal, hanem török mert MLB játékot itthon nem lehet kapni. Persze nyilván előtte utána néztem hogy milyen oldal, elvileg mások is vásároltak már onnan. Kifizettem euróban a 10 ezer ft-nak megfelelő összeget, de még az email-emre nem kaptam visszaigazolást. Egy dolog van amire gondolok, hogy a lap alján azt írja, hogy egy rendelés feldolgozása 60 percig eltarthat. Úgyhogy talán utána csak visszajeleznek és remélhetőleg nem vesznek le pénzzel. Nektek ismerős esetleg ez az oldal?

#rendelés #Xbox #webshop #bog #Buyonlinegames #MLB the show
okt. 24. 12:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"mert MLB játékot itthon nem lehet kapni"

??? 8700 Ft most a store-ban a 2024-es digital deluxe, és egyébként a GamePass is tartalmazza.

okt. 25. 09:14
 12/16 A kérdező kommentje:

Nos, kaptam választ. Angolul van természetesen, de alább a fordító segítségével leírom magyarul is, ha valaki nem értené teljesen, én sem vagyok nagy angolos.

If you need a 2-step verification code to log in to your account, it has been forwarded to the email you created when you placed your order. (Before requesting the security code, make sure you select the email you log in to from the options to send the code. Please also check your spam folder). If you do not receive a code in your email address, please let us know after requesting the security code.

Do not close the page and wait until we send the security code. The code will be sent to you by us.

(Pay attention to upper and lower case letters when writing the Password and Verification Code.)

How To Install The XBOX SERIES X|S Games?

Watch this video and follow the steps with your account information: -

P.S. Please play the game from your own XBOX account after installing the game.

P.S. Please wait until the game is fully downloaded to play.

Under What Conditions Does The Warranty Break?

Never change the account's email or password and do not add a phone number.

Never share your account details with anothers.

Never try to install the game to ANOTHER XBOX Console.

Never uncheck the account from your ‘My home xbox’.

You must play the game from your personal Xbox account.

You can only Install the game ONE XBOX console ONE time.

If your Xbox change, If your Xbox console corrupted or broken, it is not our responsibility to do so.

You need to activate the account and start to download the game within 48 hours.

You can only activate the account on the console which version you have bought for. (Xbox one or Xbox series X|S)

If you violate one of these rules, your warranty entitlement is terminated. And your game will be locked or deleted and you can't play again.

Ha a fiókjába való bejelentkezéshez kétlépcsős ellenőrző kódra van szüksége, azt továbbítottuk a rendelés leadásakor létrehozott e-mail címre. (Mielőtt kérné a biztonsági kódot, győződjön meg róla, hogy a kód elküldésének lehetőségei közül kiválasztja azt az e-mailt, amelyre bejelentkezik. Kérjük, ellenőrizze a spam mappát is). Ha nem kap kódot e-mail címére, kérjük, a biztonsági kód kérése után jelezze felénk.

Ne zárja be az oldalt, és várja meg, amíg elküldjük a biztonsági kódot. A kódot mi küldjük el Önnek.

(A jelszó és az ellenőrző kód írásakor ügyeljen a kis- és nagybetűkre.)

Hogyan telepítsem az XBOX SERIES X|S játékokat?

Nézze meg ezt a videót, és kövesse az alábbi lépéseket fiókadataival: -

P.S. Kérjük, a játék telepítése után játsszon a játékkal saját XBOX fiókjából.

P.S. Kérjük, várja meg, amíg a játék teljesen letöltődik a játékhoz.

Milyen feltételek mellett szakad meg a garancia?

Soha ne változtassa meg a fiók e-mail címét vagy jelszavát, és ne adjon hozzá telefonszámot.

Soha ne ossza meg fiókadatait másokkal.

Soha ne próbálja meg a játékot MÁSIK XBOX konzolra telepíteni.

Soha ne törölje a fiók jelölését az „Otthonom xbox”-ból.

A játékot személyes Xbox fiókodból kell játszania.

Csak EGYSZER telepítheti a játékot EGY XBOX konzolra.

Ha az Xbox megváltozik, ha Xbox konzolja megsérül vagy tönkremegy, nem a mi felelősségünk.

48 órán belül aktiválnia kell a fiókot, és el kell kezdenie a játék letöltését.

Csak a megvásárolt verzióhoz tartozó fiókot aktiválhatja a konzolon. (Xbox one vagy Xbox sorozat X|S)

Ha megsérti ezen szabályok valamelyikét, a jótállási joga megszűnik. A játékot pedig zároljuk vagy töröljük, és nem játszhat újra.

(Ez csak ilyen bénácska fordítás.)

A szövegben a linket, amin megmutatják videóban, hogy hogyan is működik, azért nem írtam le mert már eleve gyanús (javítsatok ki, ha nincs igazam) hogy a link nem úgy kezdődik, hogy "youtube" hanem úgy, hogy "youtu.be" a pont úgy tudom, hogy egy videó linkjében nem szokott ott lenni. Nem is nyitottam meg, mert mások véleményére vagyok kíváncsi, illetve ezt a szöveget őszintén szólva magyarul sem tudom 100%-ban értelmezni. Eleve miért írják, hogy megsérülhet a konzolom?

Küldtek egy email címet és egy jelszót is "Xbox account information" címmel.

Ezután persze lehet hogy hülyeség volt, de válaszoltam, hogy miért is mehet tönkre egy konzol a jelszótól amit küldtek? Pár percre rá jött a válasz, hogy először is ne aggódjak, minden cégnél vannak negatív kommentek, ők egy nagy vállalat és segítenek ha bármi gondom akadt.

Ezt az email és jelszó dolgot hogy kell értelmezni? Lépjek be egy email fiókba az xbox-omon keresztül, vagy mi? Önmagában a kódot még megérteném, hogy az kell a telepítéshez, na de az email cím? Aki ért hozzá légyszi válaszoljon. Nem nagyon értek hozzá! Köszönöm szépen!

okt. 25. 11:14
 13/16 anonim ***** válasza:

youtu.be = a youtube saját linkrövidítő formátuma, ez legális és biztonságos.

Ahogy fentebbi kommentekben leírták, itt nem kódot és játékot kapsz. Hanem egy Xbox fiókot amibe be kell lépned és abból telepíteni a játékot. Ez maga az Xbox felhasználási feltételeinek megsértésével történik. Nem azt kell félteni, hogy ebbe a fiókba belépést látja a Microsoft, hanem hogy belépsz egy ilyen illegálisan megosztott fiókba, abból játékot telepítesz és azt a saját konzolodon használod. A kockázat abban van, hogy nehogy úgy gondolják, hogy emiatt az eszközödet korlátozzák vagy bannolják, vagy a saját privát xbox fiókodat korlátozzák vagy bannolják.

okt. 25. 11:23
 14/16 A kérdező kommentje:

Ja értem. Köszönöm a választ. Tehát akkor nagy a valószínűsége, hogy más fiókját adták meg? Véletlenül sem fordulhat elő, hogy ez legális? Tényleg csak kérdezem, hogy tudjam mekkora a valószínűsége a csalásnak. Ha a Microsoft ezt észleli, csak azt a fiókot törli? A régi megmarad? Ezt nem jelzi az eredeti tulajnak amúgy hogy az övével játszanak? Ja és még valami. (Mert most már a videó alapján tiszta hogy hogyan kell belépni.) A játék alapból benne van a fiókban? Ha megnézed, belépés után már nem tölt le semmit hanem már alapból ott a játék.

Itt a videó linkje:

[link]

okt. 25. 11:38
 15/16 anonim ***** válasza:

"Tehát akkor nagy a valószínűsége, hogy más fiókját adták meg? "

Benne van a vásárlás nevében, hogy egy fiókhozzáférést veszel meg, egyértelműen ez történik. Ugyanazt a fiókot adják el több tucat embernek. Ezért kapsz belépési adatokat és nem aktiváló kódot. Megveszik egyszer hivatalosan a játékot a kereskedői profilba, majd eladják 100-szor ugyanazt a Microsoft rendszerét megkerülve, és azt a pénzt már a kereskedő kapja. Ez nyilvánvalóan sérti a felhasználási feltételeket, mert tilos a fiókkal kereskedni.

De ezt már leírtuk hatféleképpen. A boltot nem fogja meghatni ha törlik a kereskedői xbox profilt, mert a bevételből regisztrál egy másikat és folytatja. Ha viszont tiltják azt a profilt és esetleg bevonják a tartalmát is, akkor buktad a pénzed és a játékot is. Ha naplózzák a hozzáférést és látják hogy az eszközöd felhasználási feltételt sértő ügyletekben vett részt, akkor legsúlyosabb esetben az egész konzolodat bannolják, és nem használhatod online.

[link]

Nem tudom ezt hogy lehetne még ragozni, többször nem válaszolok.

okt. 25. 11:50
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de folyamatosan ugyanezt az oldalt vizslattam hogy érdeklődjek a microsoftnál, azonban email cím nuku, tel. számon meg egy bot dumál aki képtelen választ adni.

Még annyi kérdésem lenne, hogy lehetséges, hogy ez a cég maga készíthetett fiókot és installálta, vagy esetleg másét lophatták el? Bár gondolom ha utóbbi lenne akkor a felhasználó már rájött volna. Én az előbbire gondolok, mivel csak az a játék található rajta. Mindenkinek köszi a választ, ment a zöld pacsi.

Ui.: Ha bannolják az online használati lehetőségeimet, az még számomra nem a vég. Sosem live-ozok, csak offline nyomok minden játékot.

okt. 25. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!