Hogyan lehet a Google Térképre bejegyezni boltokat?
Figyelt kérdés
Van egy bolt, ahol évek óta vásárolok. Az utcán készítettem a boltról pár darab fotót, hogy feltöltsem a Google Térképen szerepló adatlapjára, viszont azt tapasztaltam, hogy nem szerepel a Térképen. Van is weboldala a boltnak és viszonylag forgalmas helyen szerepel (vasútállomással szemben, az utca másik oldalán), emiatt is csodálkoztam azon miért is nem szerepel a térképen.okt. 19. 08:54
1/4 anonim válasza:
Biztos hogy nem szerepel? Nézd meg többféle nagyításnál is a térképet! Nem mindig látszik minden hely mindegyik nagyítási szintnél.
Ha biztosan nem szerepel, akkor a térképen jobb klikk ott ahol a bolt van és a menüből válaszd a hiányzó hely hozzáadását, telefonon pedig hosszan megérinted a kijelzőt a térképen ott ahol a bolt van, és szintén hiányzó hely hozzáadása. A többi lépés egyértelmű ki kell töltögetni a nevét, nyitvatartást, stb.
2/4 anonim válasza:
1-es, azt nem csak a tulaj tudja megtenni? Én is kerestem már külföldi boltokat, hogy értékeljem őket, de nem találtam, akármennyire nagyítottam bele. Elég valőszerűtlen, hogy felviszek egy ilyet, hiszen még a nyitvatartásukat sem tudom. Sokszor szoktak válaszolni az értékelésekre is, azt pedig idegenként elég furcsa lenne megtenni...
3/4 anonim válasza:
Nem csak a tulaj tudja megtenni. Többet felvittem már én is amihez semmi közöm sem volt. Nem kell minden adatot megadni, ha nem tudod a nyitva tartási időt akkor nem írod be. Majd talán más kitölti. Merthogy más már a térképen lévő helyeket is lehet módosítani, javítani az információkat. Ez a lényege a közösségi hozzájárulásnak.
4/4 A kérdező kommentje:
#1: Tuti nincs a Google Térképen. Rá is kerestem!
Beküldtem, el is fogadta a Google.
okt. 22. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!