Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Google Térképen egy rossz...

A Google Térképen egy rossz helyen levő mutatót hogyan lehet eltüntetni?

Figyelt kérdés

okt. 8. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Küldhetsz visszajelzést, ha google bejelentkezés után a menüben kiválasztod a térkép szerkesztése opciót és választasz a felsorolt lehetőségek közül.
okt. 8. 14:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Azt próbáltam onnan, hogy "Ez a hely nem létezik", de hiába kattintok az elküld gombra, nem küldi.

A "Nyilvánosság előtt zárva" opciót is próbáltam, azt sem küldi.

okt. 8. 14:08
 3/8 anonim ***** válasza:
A hibás adat / helytelen gombostű elhelyezkedés-t próbáltad már?
okt. 8. 15:14
 4/8 A kérdező kommentje:

Eddig Brave böngészőből próbáltam, az előbb Google Chrome-ban is megpróbáltam, és ott a Hely nem létezik-et elküldve sikeres lett a küldés elsőre, kiírta:

"Köszönjük, hogy segít a Google Térkép fejlesztésében!

Amikor a javaslata felülvizsgálatra került, e-mail értesítést kap róla."

E-mailt nem kellett megadni, talán arra a címre kapok, amivel be vagyok épp jelentkezve?

okt. 8. 15:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem azonnal változik meg a hely. Amit írják előbb felülvizsgálják. Ez több hét, vagy akár hónap is lehet.

Az is lehet hogy ha bizonytalanok az adatok akkor bevárnak még több jelentést és az alapán döntenek hogy lekerül-e az a hely a térképről.

Jártam úgy, hogy egy önkormányzat volt rossz helyen jelölva. Módosítottam, elutasították, megint módosítottam megint elutasították, aztán megint módosítottam, beküldtem az utcakép linkjét, meg az önkormányzat honlapját, benne a címükkel és akkor fogadták csak el.

Új utak felvétele sem egyszerű Már állnak a házak, az 5-6 éves oda született gyerekek bicikliznek az utcán, de a google mapson még semmi nincs. Hiába jelentjük, rajzoljuk. Lassan dolgoznak....

Ha nem személyes és átküldöd privátban a kérdéses helyet akkor jelentem én is, hátha kettő bejelentés hatásosabb lesz.

okt. 8. 19:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítő felajánlást, a helyzet, hogy még tegnap írtak, hogy elfogadták, de: "Akár 24 órába is telhet, mire a szerkesztések megjelennek a Google-on." - Még nem jelent meg, vagyis nem tűnt el, de még a 24 óra sem telt le.
okt. 9. 12:32
 7/8 anonim ***** válasza:
A böngészőben teljesen újra kell tölteni a weboldalt, térképet, mert lehet hogy amit nézel az egy táárolt válzozat.
okt. 9. 22:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Valószínű igazad van, mert ahogy nagyítom-kicsinyítem eltűnik és előtűnik a Chrome-ban, pedig nyomtam Frissítés gombot. Megnéztem Brave-ban, ott nincsen már fenn! Azt hittem, erre többet kell várni, kivételesen milyen gyors volt :)
okt. 9. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!