Most az archive.org nem működik, s megszűnt a www.allmusic.hu. Mi a teendő, ha valaki kíváncsi, hogy nem nevezetes magyar albumokon milyen számok vannak?
Figyelt kérdés
okt. 10. 16:01
11/20 A kérdező kommentje:
Most az archive.org offline állapotban van. Előfordulhat az, hogy egy előadónak a diszkográfiájában kevés nevezetes album van, viszont valakit az egész diszkográfia érdekel.
okt. 12. 11:27
12/20 A kérdező kommentje:
Válasz 12-esnek: nem vagyok ostoba, de én tehetek arról, hogy megszünt a www.allmusic.hu. Arról sem én tehetek, hogy nem működik az archive.org.
okt. 12. 11:31
13/20 anonim válasza:
Dehogynem. Beírod a googlebe a szaros albumokat és megvan a tartalom.
14/20 A kérdező kommentje:
Válasz 14-esnek: megszünt honlapokra a Google nem ad találatot, arról nem is beszélve, hogy már a Tárolt változatot is megszüntették.
okt. 12. 11:39
15/20 anonim válasza:
Kisfiamozós troll: a kérdező autista. Nem olyan a belátási és következtetési képessége mint másnak, ezért nehéz szót érteni vele. Ha nincs hozzá türelmed, tekerj tovább. Vagy legalább ne ilyen alpári módon alázd.
16/20 anonim válasza:
Látnok vagyok Simon Belmont. Az ouija-táblám az alábbi neveket rajzolta ki: ludicrousSpeed, fred fusch, szakasztószakaszoló, Lord helmet, redniler, Mr. Ramsay, 0utsider és hasonlók.
17/20 anonim válasza:
Egyik sem ismerős, ez nem nyert hangszórót. Nyilván annak, aki egy társasjátékkal jósol, kb. ennyit ér a szava.
18/20 Becixxx válasza:
Tényleg megszűnt az archive.org. Pedig rengeteg mindent le lehetett tölteni róla. Filmeket, játékokat, pdf újságokat. Úgy látszik, túl sokat nyújtott ingyen a felhasználóknak. A kapzsi milliárdosok elzárják a kultúra és szórakozás csapjait, míg a zsebek ki nem nyitogatják azokat...
19/20 anonim válasza:
Nem szűnt meg, öles betűkkel ki van írva: "Temporarily Offline".
20/20 A kérdező kommentje:
Most megint nem működik.
okt. 22. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!