Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Sorozatbarátra,hogy lehet új...

Sorozatbarátra,hogy lehet új sorozatot ajánlani?

Figyelt kérdés
Hogy felkerüljön xy sorozat adatlapja az oldalra,hogy lehessen utána linkeket berakni hozzá.
okt. 6. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

Győződj meg róla, hogy regisztrált felhasználó vagy, és be vagy jelentkezve az oldalra.Keresd meg a "Sorozat ajánlása" vagy hasonló opciót az oldalon. Ez általában a profilod alatt vagy a főoldalon található. Töltsd ki a sorozat adatait, mint például:

Cím

Műfaj

Rövid leírás

Évadzáró időpont

Szereplők, rendezők stb

Ha már létrejött az adatlap, később linkeket is hozzáadhatsz, például a sorozat hivatalos oldalához, IMDb-hez, vagy streaming szolgáltatókhoz. Miután elküldted az ajánlást, várj, amíg a szerkesztők jóváhagyják az új sorozat adatlapját. Ez általában néhány napot vehet igénybe. Ha a sorozatot már jóváhagyták, keresd meg az adatlapot, és töltsd fel a hiányzó információkat vagy linkeket.

okt. 6. 15:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Épp ez az,hogy nem látom sehol ezt azt opciót vagy bármi hasonlót. Már feltúrtam az egész oldalt. :))
okt. 6. 18:21
 3/5 CspCsj ***** válasza:
Még nem csináltam ilyet, de gyorsan végignéztem az oldal menüjét, és a "Kérések" menüpontnál adhatsz hozzá új sorozatot, ahol utána megjelenik az "Új linket küldök be" lehetőség.
okt. 6. 22:45
 4/5 CspCsj ***** válasza:

Közben belenéztem egy sorozatba és elfelejtettem, hogy az oldal GYIK-ben is találtam valamit:

"Megosztanál valamit, aminek nincs adatlapja?

Semmi gond klikk ide, vagy bármely sorozatnál a részek alatti megosztás gombra, és a lista tetejéről válaszd az Új adatlap opciót."

okt. 6. 23:07
 5/5 A kérdező kommentje:

2.válaszoló... Szerintem az nem az,hanem maga a kérések,amit valaki talán majd teljesítene is (néztem).

Utolsó válaszoló: Az valószínűleg nem az lesz,mert már azt is néztem és próbáltam is. Vagy hibásan működik az oldal.

okt. 7. 10:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!