Ip cím váltás lehetséges fix IP-n?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 07:33
1/9 anonim válasza:
Megkéred a szolgáltatódat, hogy legyen már szíves IP-t cserélni neked. De te magad nem tudod megváltozatatni.
Tőled is megkérdezem: én kb 15 éve internetezek, 10 éve van otthon internetem, soha az életben nem volt még szükségem IP-címet módosítani. Mire lenne jó az neked?
2/9 anonim válasza:
Gyanítom IP bant kapott valahol :)
4/9 A kérdező kommentje:
UPC 30 megás chello modemes
2010. nov. 4. 09:44
5/9 A kérdező kommentje:
Éss iggen sajnos IP bannt kaptam valahol :P
2010. nov. 4. 09:46
6/9 anonim válasza:
Ha UPC-d van akkor van esély . Nézd meg az upc-s modemetek hátulját és ha a tiéteken is van 2 fajta net kimenet ( az egyik a szabvány UTP a másik A-B usb-s ) akkor folytatom.
7/9 A kérdező kommentje:
Noss.. nekem van 3 bemenet az egyik az a fehér ami végig megy ugye a házon :D. A másik az a szürke amit ha bedugok villágit anak nem tudom a nevét és a 3. Olyan,hogy ha kihuzom kikapscolja a modemet.
2010. nov. 5. 08:10
8/9 anonim válasza:
Kiscsillag ,már ne is hari ,de ha csak ennyit tudsz ezekről a műszaki dolgokról mint amiket most az utolsó válaszodban megfogalmaztál ,akkor Neked még nem fog menni ez az IP cím váltás egyenlőre.
9/9 anonim válasza:
Kiscsillag, ha nem tudod mi a különbség az egyenlőre, és az egyelőre között, akkor ne szólogassál már be ;)
(Előbbinek)
Egyenlőre a bérgyilkos fog szeletelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!