Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Digi IP váltás? Eddig ment,...

Digi IP váltás? Eddig ment, most már nemigazán.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fél éve használok digi netet (LAN), kb 1 hónappal ezelőttig minden oké volt, könnyen váltottam IP-t, és az összes tag változott. Most viszont már csak az utolsó tag változik, és ez nekem nem jó így. Ma felhívtam az ügyfélszolgálatot, 1 srác segített, azt mondta hogy a services.msc -t futtatva a DHCP-t indítsam újra, aztán a gépemet is indítsam újra és jó lesz. Tényleg jó is lett, de most este a rendszert újra kellett pakoljam, most megint nem jó, hiába próbálkozom. Valaki tudna segíteni? (Win7et használok)

2011. márc. 11. 22:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem értem miért szeretnéd, ha "jobban" változna az IPd, semmi ésszerű haszna nincs azon kívül, h látványosan más...

Ha csak 1 számmal is változik az IPd akkor az már full másnak számít mindenhol...egyébként nem igazán értem,h te miként tudnál beleszólni abba, h milyen IPt oszt neked ki a központi szerver...max nem fogadod el addig amíg olyat nem kapsz ami jó, de akkor lehet, h egy csomó ideig szórakozni fog a rendszered meg a központ ezzel...

Egyébként myieln neted van ppoe-s vagy sima lannet?

2011. márc. 29. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!