Telekom: Internet, vezetékes és mobiltelefon esetén milyen mértékű kedvezmény jár?
Telekom: Ha Internet, vezetékes telefon is van és egy mobiltelefonszám is a nevemen (Domino, nem előfizetéses) azért milyen mértékű kedvezmény járhat?
Azt tudom, hogy önmagában már akkor is jár kedvezmény, ha valaki egyszerre veszi igénybe a netet és a vezetékes telefon szolgáltatást tőlük, tehát hogy a mobiltelefonos Domino telefonszám miatt jár -e kedvezmény.
Ha ez számít, 2 Domino telefonszámom is van e szolgáltatónál.
Nemsokára szeretném a nevemre iratni az összes szolgáltatást és azért érdekelne ez.
"Ügyfélszolgálat mit mondott?" jellegű válaszokra: kerülöm a telefonálást, hallássérülés miatt, a chat-robot meg nem ad
releváns választ.
IPTV nincs.
ÁSZF-ből bár tudnom kellene de nem tudom kisilabizálni.
Köszönöm.
Jelenleg a legolcsóbb csomag - ha a vezetékes telefonra hűséget vállalok valamilyen "Hoppá-szerű" díjcsomagra, akkor olyan 4 ezer Ft körül lehet?
Más: gondolom, hogy ahol optikai net van, ott nem maradhat az analóg vonalon a telefon új szerződéskötés esetén és át kell dugnom a modembe...
Köszönöm. Vezetékes telefon és vezetékes net is kell egyenlőre.
Másik két elérhető szolgáltató a Digi és UPC (talán már a vezetékes net is Voda néven fut ezt nem tudom) lenne.
Jelenleg van előfizetésed a Telekomnál?
Van Telekom fiókod?
Ha igen, akkor simán ki tudod próbálni, hogy a címeden milyen szolgáltatás érhető el, és össze tudod állítani a neked tetsző csomagot.
A jobb alsó sarokban folyamatosan látod a havidíjat, amiben már benne vannak a kedvezmények.
Pl. ha kiválasztasz egy mobil + egy otthoni (pl. net) szolgáltatást, kapsz egy összeget, majd hozzáadsz mégegy otthonit (pl. TV), akkor öszesítve Magenta 1 csomagban leszel, amire elég szép kedvezményt kapsz.
Ha van két korlátlan netes mobil csomag a neveden, akkor arra is kapsz külön kedvezményt.
Minél több csomagod van náluk, annál több kedvezményt kapsz.
Próbáld ki az oldalukon, hogy összeállítod a neked legjobban tetsző csomagot, és kátni fogod, hogy mennyit kell fizetned.
Ez nem jár semmilyen kötelezettséggel, mivel nem mész végig a rendelési folyamaton.
Köszönöm a válaszokat.
Domino előfizetésem van, meg fogom nézni, Telekom fiókom már van a Domino előfizetés miatt.
A többi előfizetés nem a nevemen van (vezetékes telefon és net, ezek fognak majd a nevemre kerülni).
A modemen megtaláltam a telefon csatlakozóját.
A hangminőség nem lesz rosszabb, ha az analóg vonalról a modemre kerül csatlakoztatásra a telefon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!