Miért nem tudom letölteni az Instagram alkalmazást?
Figyelt kérdés
Tárhely problémák miatt töröltem le az appot, amiket azóta többé kevésbé orvosoltam. Nem mondom, hogy rengeteg de azért van hely a telefonomon arra; hogy bármi mást le tudjak tölteni. Az Instagramot egyszerűen nem tölti le. Kikapcsolás után először elkezd betöltődni de utána egyből meg is akad, visszadobja azt a kis felhő jelet. És utána ha újra rányomok már el de kezd betölteni. Mi lehet a probléma?szept. 28. 11:39
1/1 anonim válasza:
Az alkalmazás gyorsítótárának törlése (Androidon). Menj a Beállítások > Alkalmazások > Instagram > Tárolás menüpontra, majd töröld az alkalmazás gyorsítótárát és adatait. Ezután próbáld meg újratelepíteni az alkalmazást.
Nézd meg, hogy az Instagram szolgáltatása globálisan elérhető-e, mivel előfordulhat, hogy az alkalmazás szerveroldali problémák miatt nem tölt le megfelelően.Ha ezek egyike sem oldja meg a problémát, próbálkozhatsz az alkalmazás eltávolításával, majd újratelepítésével, vagy készüléked alaphelyzetbe állításával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!