Miért nem tudom letölteni a Windows 10-re az áruházból a Facebook appjait (Facebook, Messenger, Instagram)?
A Windows 10 ben ugye van az áruház és ott van ez a 3 facebook app amit le szeretnénk tölteni számítógép asztali verzióról van szó!
Egyébként régi gépről van szó amit elég rég vettem már majd 7 éve akkor Vista volt rajta, utána feltettem a 7 est és most tavaly októberben a 10 est de semmi probléma nincs vele amire használom arra tökéletes sebességben meg kb. megegyezik a 7 essel, minden illesztőrpogram meg is van rá!
Egyébként a rendszer az kalóz, de nem tudom, hogy ez befolyásolja-e de szerintem nem, mert utána aktiváltam is és nem tört rendszer hanem a teljes minden frissítést le is töltöttem rá az alkotói frissítés is megvan rá!
Igaz a gép régi de azóta már bővíthettem benne ezt azt elég stabil itt lettem figyelmes arra, hogy itt van áruház is ebben a verzióban mert annyira nem vagyok jártas Windowsban de ha pl itt ráegyek a fent említett app egyikére akkor azt írja, hogy:
"Ez a termék csak felső merevlemezre telepíthető Olvassa el a rendszer követelményeket, Ehhez az alkalmazáshoz olyan hardver szükséges, amely az Ön eszköze nem rendelkezik"
Nem igazán értem, hogy ez mit jelentene ha a géppel és a rendszerrel illesztőprogramokkal minden stimm viszont alább ahol a követelményeket írja minden oké kivéve a DirectX 9 es verzió szükséges de nekem ott van egy piros × de nem nagyon tudom, hogy ez most mi ez a gépben nincs benne tehát hardware vagy software gond vagy ezt le kell hozzá külön tölteni ha esetleg valaki tudja az segíthetne mert annyira nem vagyok profi a számítástechnikában mondjuk olyan haladó szinten még értem is!
Köszi
Valószínűleg elgépelted, és "belső" merevlemezről van szó. Látsz a tálcán a sarokban hardver eltávolítás ikont, aminek a listáján ott vannak a vinyóid? Ha igen, akkor azon gépek egyike a tiéd is, ami minden SATA porton engedélyezi a hotplugot alapértelmezetten.
Lehetséges megoldások:
1. Registry-ben a storahci drivert úgy konfigurálni, hogy ezt felülírja.
2. BIOS-ban a SATA hotplugot kikapcsolni, ha van erre lehetőség.
3. BIOS-ban az AHCI-t kikapcsolni, ha van erre lehetőség.
4. Gyártó SATA driverét kipróbálni, ha létezik az adott oprendszerre.
Az 1-es opciót javaslom, itt egy leírás: [link]
Nem a tálcán nincsen semmilyen hardware és wincseszter sem!
Viszont ezek a felsorolt megoldások nekem ezek nem elég tiszták, mivel angol ezt így nem nagyon értem, hogy a registery-ben a "Device" menüpont alatt pontosan mit kellene amúgy csinálni, vagy átállítani, mert az pontosan nincs megadva a leírásban, hogy A "Device" ponton melyik menüpont értékét kellene átállítani mert ha végignézem az egészet semmilyen szám nincs, mint ahogy a leírásban is csak ilyen szövegek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!