Facebook visszaszerzésnél hogy kell bizonyítani, hogy enyém a facebook?
Figyelt kérdés
Feltörték, és ellene vagyok annak hogy új fiókot csináljak. Mindenképpen vissza akarom szerezni, de nem enged új jelszót se beállítani. Mit csináljak? Mindenképpen vissza akarom szerezni a fiókomat! Sok ismim volt.. imádtam azt a fiókot. 6 napja próbálom, de senki nem tudta megcsinálni. Nagyon elkeseredett vagyok. valaki tud segíteni?szept. 27. 22:06
1/5 A kérdező kommentje:
és sajnos a regisztrált emailcímmel hiába akarok be lépni, azt írja, hogy nem található.
szept. 27. 22:07
2/5 A kérdező kommentje:
sajnos a nevembe csúnya dolgokat írnak az ismerőseimnek, és fenyegető üzeneteket és telefonhívások is mennek nekik. valamit szeretnék, tenni, mert ez így nem lesz jó! Le kéne valahogy állítani azt az embert aki ezt csinálja!
szept. 27. 22:11
3/5 anonim válasza:
van fiók visszaszerzés funkció... hetekbe telik mire reagál a face. akkor általában ID check megy, tehát személyit kell befotózni nekik, ilyesmi...
4/5 anonim válasza:
Fiók visszaszerzésnél képeket kérnek rólad vagy ahogy előző hozzászóló írta: személyit.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem kérnek az a baj
szept. 28. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!