Tudnátok tartube alternatívákat ajánlani?
Sajnos egy két hete nem működik, és újratelepítés se segít.
Jó lenne valami univerzális megoldás, amivel bármilyen neten fellelhető multimédiás cuccot, zenét, hangot, videót le lehetne tölteni automatikusan, mert egyre gyakrabban tűnnek el cenzúra miatt a tartalmak a netről.
A "hivatalos" weboldalon írják, hogy ez egy GUI (egy ablakos felület) a yt-dlp parancssoros letöltőprogramnak, - amit kézzel kell frissíteni.
Itt a GYK-n gyakran ajánlják még a JDownloader-t ilyesmire.
"egyre gyakrabban tűnnek el cenzúra miatt a tartalmak a netről."
Ez inkább a jogvédett tartalmakat érinti (filmek, zenék, stb.), mivel a jogtulajdonosok nem szoktak engedélyt adni az ingyenes közzétételhez.
4-es, azért filthy frank és hasonló kaliberű tartalmakra ez nem egészen igaz. Idővel, ami korábban oké volt, az ma már nem kóser, és egyre gyakrabban cenzúrázzák.
Tartube-val már mindent próbáltam, de folyamat errort jelez, ha megpróbálok letölteni.
Valami nincs rendben az ffmpeg-vel. De akár azzal együtt szedem le, vagy külön-külön, semmi se oldja, meg sajnos.
Én ezt használom, bár azt nem tudom, hogy automatikus letöltési opció van-e, meg hogy egyáltalán mit jelent ez. Beillesztem a linket, kiadja a videót, jobb gomb, majd letöltöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!