Facebookon ezt az idióta végpontok közötti titkosítást hol lehet kikapcsolni vagy hogy lehetne megkerülni?
Nem tudom ez hogy lett beállítva, de vagy 2-3 hónapja be van kapcsolva ez a szar a Facebook fiókomban, minden alkalommal amikor belépek be kell írni valami ostoba 6 jegyű kódot, ami még egy dolog, az is rohadt idegesítő, de ami a még nagyobb baj, hogy használhatatlan a chat, mert ami az előző kilépés óta eltelt időben érkezett üzenet, az automatikusan törlődik, hiába írom be a kódot is, csak olyan üzenet jön amit azt követően küldtek el. Haverom már többször screenshottal bizonyította hogy írt nekem, nekem meg semmi nem jött el. Minden alkalommal ez van. Írtam a supportnak is, nem is válaszoltak.
Hol tudom ezt kikapcsolni? Használhatatlan miatta a chatem, nem tudom ennek mi az értelme, de az biztos hogy haszna az nincs, és erős a gyanúm hogy nem is így kéne működnie.
Tény, hogy nem a legjobb Instant Message alkalmazás a Messenger.
De amúgy ki a ... kérte, hogy ezt használjátok?
Ott van jópár más modern és privacy központúbb alkalmazás mint például a Signal vagy a Session. Azokkal mi a baj? Én most tetetem rá pár családtagjaimmal az eszközeikre a Signal-t. Mivel a Signal népszerűbb, így könnyebben fognak a későbbiekben olyan embert találni akiknek szintén van Signal-juk.
Gyakorlatilag mindenkinek csak +1 alkalmazást kéne letöltenie, de helyette inkább itt vergődtök a Messengerrel. Akkor meg is érdemlitek.
A messenger mindig is sz@r volt és azóta is egyre sz@rabb.
Szabadulj meg tőle, keressetek egy értelmesebb alternatívát, és megszűnik a probléma
#11: Ez sajnos - általánosságban is nézve - így van. Nem akarok mélyebben belemenni, de ennek megvan a maga lélektana. Az ember egy ragaszkodó lény, amit egyszer megszeretett, azt nem engedi el. Ez néha nagyon jól jön, és ennek is megvan a maga evolúciós létjogosultsága, de a mai civilizációban nagyon sokszor csak hátráltató tényező.
Nem csak az üzenetküldőknél, hanem gyakorlatilag az egész tech-szektorra jellemző ez. Szoftverekre főleg. Szidják, hogy mekkora genyó a Facebook, szidják, hogy mennyi gond van a Worddel, szidják, hogy a Chrome le akarja tiltani a reklámblokkolást, szidják a Windowst, hogy mennyire lassú, erőforrásigényes, instabil, szidnak mindent, vergődnek, hisztiznek, de egyetlen lépést nem lépnének azért, hogy jobb legyen.
Valóban nehéz ebből kiszakadni ezt én is tudom tanúsítani :D
De szépen lassan kell csinálni az átállást. Én sem 2 nap alatt álltam át Linuxra. Először elkezdtem használni az új programokat amik főleg Linuxosak, de Windowson is vannak. Nem volt egyszerű meg zavaró is volt. Minek nézzek utána, hogy hogyan kell GIMP-be megcsinálni egy adott műveletet amikor itt a Photoshop és abba már tudom hogy kell?
És mindig az volt előttem, hogy így egy stabilabb és jobb alaprendszert fogok kapni. Mindig láttam magam előtt a célt és tettem érte, hogy változás legyen.
Kevés sikereim mellett elmondhatom legalább ezt, hogy immár több mint 2 éve egyáltalán nem használtam Windows-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!