Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon ezt az idióta...

Facebookon ezt az idióta végpontok közötti titkosítást hol lehet kikapcsolni vagy hogy lehetne megkerülni?

Figyelt kérdés

Nem tudom ez hogy lett beállítva, de vagy 2-3 hónapja be van kapcsolva ez a szar a Facebook fiókomban, minden alkalommal amikor belépek be kell írni valami ostoba 6 jegyű kódot, ami még egy dolog, az is rohadt idegesítő, de ami a még nagyobb baj, hogy használhatatlan a chat, mert ami az előző kilépés óta eltelt időben érkezett üzenet, az automatikusan törlődik, hiába írom be a kódot is, csak olyan üzenet jön amit azt követően küldtek el. Haverom már többször screenshottal bizonyította hogy írt nekem, nekem meg semmi nem jött el. Minden alkalommal ez van. Írtam a supportnak is, nem is válaszoltak.

Hol tudom ezt kikapcsolni? Használhatatlan miatta a chatem, nem tudom ennek mi az értelme, de az biztos hogy haszna az nincs, és erős a gyanúm hogy nem is így kéne működnie.

szept. 20. 17:58
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Követem a kérdést mert engem az basz fel vele hogy nem lehet visszakeresni üzeneteket és képeket sem. Én is tudni akarom hogy lehet eltüntetni.
szept. 20. 18:09
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen, azt el is felejtettem hozzátenni hogy a képeket is törli minden kijelentkezésnél,és valóban egy ideje már keresni se enged se szöveget se képet. Hihetetlenül káros és irritáló ez a "funkció", mi a francért létezik ez egyáltalán? Miért kellett tönkretenni ami vagy 20 évig működött normálisan?
szept. 20. 18:12
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet kikapcsolni, mindenkit erre állítanak át. A funkció biztos nem így működik alapértelmezetten, nálad valami beállítás lehet megváltoztatva vagy nem lett aktiválva.

Ezt nézd meg: Messenger/Beállítások/adatvédelem és biztonság/végpontok közötti titkosított chatek/üzenetek tárolása - ezt be kell kapcsolni.

Ugyanitt van még chatelőzmények szinkronizálása és Google Drive-ba mentés hogy szinkronizálódjon az eszközök között.

szept. 20. 18:27
 4/15 A kérdező kommentje:
Semmi ilyen opció nincs, még csak hasonló sem. Mint írtam, PC-ról használom. A beállításokban semmit sem találni, csak haszontalan szeméttel van tele az egész.
szept. 20. 18:36
 5/15 SIDLER22 ***** válasza:
52%

Ha teljes oldalon meg van nyitva a Messenger akkor a Chatek-nél a három pötty -> Személyes adatok védelme és biztonság -> Végpontok között titkosított chatek és ott van az üzenetek tárolása.

Amúgy kb 10 másodpercbe telt mire megtaláltam. Nem tudom neked mi volt olyan bonyolult ebbe...

szept. 20. 20:22
 6/15 A kérdező kommentje:
Nekem ott csak olyan van hogy "Biztonságos tárolás". Az be is van kapcsolva.
szept. 20. 20:24
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet és nem is kell kikapcsolni. Örülj neki, hogy van.
szept. 20. 20:29
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A Metának sikerült a lehető legbénábban implementálnia a E2E encryptiont. Az összes többi üzenetküldőnek jól működik, már amelyikben van.
szept. 20. 20:47
 9/15 A kérdező kommentje:
#7 Örüljek neki, hogy nem működik a Messenger, hogy nem tudok normálisan üzenetet küldeni, fogadni, nem tölti be a fotókat, nem tudok szövegre keresni, és mindennap feleslegesen ugyanazokat a köröket kell lefutnom? Tán valami mazochistának nézel? Minek örüljek valaminek ami totál felesleges, de legalább cserébe minden szar lett tőle, és még csak nincs is opciód rá hogy ne kérj belőle?
szept. 20. 22:20
 10/15 anonim válasza:
100%

Semmi értelme ennek a szarságnak

Ismerősömnek írtam, majd később. visszaírt és annyit dobott be hogy " az üzenet érkezésére várni kell ez eltarthat egy ideig" vagy valami ilyesmi és utána be se adja hogy mit írt

A szerkesztőség akinek a keze benne van tegyék az anyjuk alá

szept. 20. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!