Facebookon ezt az idióta végpontok közötti titkosítást hol lehet kikapcsolni vagy hogy lehetne megkerülni?
Nem tudom ez hogy lett beállítva, de vagy 2-3 hónapja be van kapcsolva ez a szar a Facebook fiókomban, minden alkalommal amikor belépek be kell írni valami ostoba 6 jegyű kódot, ami még egy dolog, az is rohadt idegesítő, de ami a még nagyobb baj, hogy használhatatlan a chat, mert ami az előző kilépés óta eltelt időben érkezett üzenet, az automatikusan törlődik, hiába írom be a kódot is, csak olyan üzenet jön amit azt követően küldtek el. Haverom már többször screenshottal bizonyította hogy írt nekem, nekem meg semmi nem jött el. Minden alkalommal ez van. Írtam a supportnak is, nem is válaszoltak.
Hol tudom ezt kikapcsolni? Használhatatlan miatta a chatem, nem tudom ennek mi az értelme, de az biztos hogy haszna az nincs, és erős a gyanúm hogy nem is így kéne működnie.
Nem lehet kikapcsolni, mindenkit erre állítanak át. A funkció biztos nem így működik alapértelmezetten, nálad valami beállítás lehet megváltoztatva vagy nem lett aktiválva.
Ezt nézd meg: Messenger/Beállítások/adatvédelem és biztonság/végpontok közötti titkosított chatek/üzenetek tárolása - ezt be kell kapcsolni.
Ugyanitt van még chatelőzmények szinkronizálása és Google Drive-ba mentés hogy szinkronizálódjon az eszközök között.
Ha teljes oldalon meg van nyitva a Messenger akkor a Chatek-nél a három pötty -> Személyes adatok védelme és biztonság -> Végpontok között titkosított chatek és ott van az üzenetek tárolása.
Amúgy kb 10 másodpercbe telt mire megtaláltam. Nem tudom neked mi volt olyan bonyolult ebbe...
Semmi értelme ennek a szarságnak
Ismerősömnek írtam, majd később. visszaírt és annyit dobott be hogy " az üzenet érkezésére várni kell ez eltarthat egy ideig" vagy valami ilyesmi és utána be se adja hogy mit írt
A szerkesztőség akinek a keze benne van tegyék az anyjuk alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!