Ncore kérdés, mi a helyzet manapság az oldalal?
Felhasználók száma: 404 473
Torrentek száma: 664 111
Torrentek mérete: 2.17 PiB
Seederek: 9 001 181
Leecherek: 470 546
Jól megvan. A fizetős szolgáltatás annyit jelent, hogy ugyanannak a tartalmát itt is megkapod ingyen. Több streaming szolgáltató = több torrent. Minél több streaming szolgáltató = nem fognak mindenre előfizetni -> többen térnek vissza a torrenthez.
Az ég világon semmilyen hatással nincs a torrentre a streaming. Aki idáig torrentezett az ezután is fog.
Brutális a szigor nehéz bejutni, nagyon könnyű kikerülni. Akit érdekel az vigyáz az accountjára. Sokan vagyunk és elegen. 🥴
Ja és néha fizetek streamingért, ritkán, alkalom szerüen, de emellett vigyázok az Ncore hozzáférésemre (rendszeresen belépek). Mert az inaktivitás önmagában elég a fiókod törléséhez.
Ha lenne olyan fizetős streaming ahol mondjuk havi 10e-t megkapnám azt amit a torreneteken, akkor előfizetnék.
Egyébként engem inaktiváltak már azért mert nem léptem be. Előfizettem egy havi prémiumra és mindenki boldog lett tőle.
Nekem volt Netflix -em, de visszamondtam, de nem azért mert drágállottam, hanem mert alig néztem. Ha véletlen találtam rajta valami érdekeset, az sose volt szinkronos, még akkor sem, ha egyébként létezett az adott filmhez szinkron. És ez utóbbi volt a leges legbosszantóbb benne. Végül mindig az nCore -on kötöttem ki, hogy leszedjem a szinkronos változatát az adott filmnek.
Ha ezt nem kellett volna csinálnom, még mindig fizetném.
Egyébként meg kiválthatatlan a torrent. Tételezzük fel, hogy vérbeli film/sorozat b*zi lennék és megengedhetném magamnak azt hogy az összes Streamingre előfizessek. Az se tudná lefedni azt, amint azt nCore nyújt.
Én nem úgy választok filmet, hogy böngészek egy Streaming szolgáltató felhozatalából. Hanem bizonyos filmekre megyek rá, amiről hallok vagy olvasok valahonnan. Vagy egy bizonyos színésznek nézem sorba a filmjelit. Ez a Streaminggel egyszerűen kivitelezhetetlen, mert a negyedét sem találnám meg annak, amit keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!