Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore kérdés, mi a helyzet...

Ncore kérdés, mi a helyzet manapság az oldalal?

Figyelt kérdés
Hogy áll az Ncore, mennyien használják manapság, 2024-ben?, növekszik vagy csökken a felhasználók száma?, milyen hatása van rá a különféle fizetős szolgáltatások? tapasztaltok változásokat?

szept. 14. 17:47
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszókat előre is, aki válaszól.
szept. 14. 17:48
 2/15 P.O.C. ***** válasza:
100%
Én semmi változást nem tudok. Tök jó, én elégedett vagyok.
szept. 14. 18:03
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Felhasználók száma: 404 473

Torrentek száma: 664 111

Torrentek mérete: 2.17 PiB

Seederek: 9 001 181

Leecherek: 470 546

Jól megvan. A fizetős szolgáltatás annyit jelent, hogy ugyanannak a tartalmát itt is megkapod ingyen. Több streaming szolgáltató = több torrent. Minél több streaming szolgáltató = nem fognak mindenre előfizetni -> többen térnek vissza a torrenthez.

szept. 14. 18:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ég világon semmilyen hatással nincs a torrentre a streaming. Aki idáig torrentezett az ezután is fog.

Brutális a szigor nehéz bejutni, nagyon könnyű kikerülni. Akit érdekel az vigyáz az accountjára. Sokan vagyunk és elegen. 🥴

Ja és néha fizetek streamingért, ritkán, alkalom szerüen, de emellett vigyázok az Ncore hozzáférésemre (rendszeresen belépek). Mert az inaktivitás önmagában elég a fiókod törléséhez.

szept. 14. 18:18
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszókat...
szept. 14. 18:20
 6/15 anonim ***** válasza:
88%

Ha lenne olyan fizetős streaming ahol mondjuk havi 10e-t megkapnám azt amit a torreneteken, akkor előfizetnék.

Egyébként engem inaktiváltak már azért mert nem léptem be. Előfizettem egy havi prémiumra és mindenki boldog lett tőle.

szept. 14. 18:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Régóta használom. Anno szerencsével bejutottam, szerintem nagyon jó. Minőségi filmek is elérhetők. Zenében rutracker jobb.
szept. 14. 19:11
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Streaming hatása a torrentre hogy végre nem HDTV felvételeket kell nézni, hanem ott a WEBRIP/WEBDL, azaz jobb minőség érhető el. Emellett a sok streaming szolgáltatónak köszönhetően egyre többen térnek vissza torrenthez, mert míg régen elég volt egy olcsó Netflix előfizetés, ma már 20 helyen van dupla áron minden.
szept. 14. 19:26
 9/15 P.O.C. ***** válasza:
100%

Nekem volt Netflix -em, de visszamondtam, de nem azért mert drágállottam, hanem mert alig néztem. Ha véletlen találtam rajta valami érdekeset, az sose volt szinkronos, még akkor sem, ha egyébként létezett az adott filmhez szinkron. És ez utóbbi volt a leges legbosszantóbb benne. Végül mindig az nCore -on kötöttem ki, hogy leszedjem a szinkronos változatát az adott filmnek.

Ha ezt nem kellett volna csinálnom, még mindig fizetném.

Egyébként meg kiválthatatlan a torrent. Tételezzük fel, hogy vérbeli film/sorozat b*zi lennék és megengedhetném magamnak azt hogy az összes Streamingre előfizessek. Az se tudná lefedni azt, amint azt nCore nyújt.

Én nem úgy választok filmet, hogy böngészek egy Streaming szolgáltató felhozatalából. Hanem bizonyos filmekre megyek rá, amiről hallok vagy olvasok valahonnan. Vagy egy bizonyos színésznek nézem sorba a filmjelit. Ez a Streaminggel egyszerűen kivitelezhetetlen, mert a negyedét sem találnám meg annak, amit keresek.

szept. 14. 20:04
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért is rosszak ezek az összehasonlító kérdések, mert a torrent oldalakon nem csak streaming tartalmak vannak. Ha olyan kedvező lenne a legális filmes és sorozatos kínálat és árszabás, hogy felesleges lenne mellette torrentezni, attól még az összes többi típusú tartalom vonatkozásában a létjogosultsága ugyanúgy megmaradna. És persze bármilyen olcsó és széles a kínálat, az ingyenes mindig és mindennél vonzóbb alternatíva lesz.
szept. 14. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!