Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez befolyásolhatja a netem...

Ez befolyásolhatja a netem sebességét?

Figyelt kérdés
A netem borzalmasan lassú az utóbbi időkbe, valamikor jó vaslamikor nem, nagyon sokszor voltak már kint a netesek, viszont mindig azt mondják hogy ők nem találnak problémát, a netkábel esetleg okozhatja a lassú net okát? Elég régi már, eléggé recsegős hangja van a kábelnek ha hajlítgatom, borzalmasan nagy packetlossal játszok kb mindig, semmilyen más dologra nem tudok már gondolni a netkábelen kívül. Esetleg találok kifejezetten "gamer" magasabb átvitelü netkábelt valahol?

szept. 10. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Ha a szolgáltatótól kimennek a szerelők akkor is meglehet nézni pillanatok alatt az Ethernet sebességét.

Nekem DIGINet 1000 + WIFI 6 van, 900 Mb/s körül általában mindig megvan kábelen.

[link]

[link]

szept. 10. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

Nincs egy tartalék LAN kábeled kipróbálni? Szoktak adni egy kb. 1,5 m-es LAN kábelt a szolgáltatók, vidd közelebb a gépet, és próbáld azon ki akkor.

Speedtest mit mutat? (ping-sebesség)

szept. 11. 05:33
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Le ne írd, hogy mekkora neted van, milyen sebességgel és azt se, hogy a speedtest mit mond. Egyébként párezer Ft egy új utp kábel. Cat5e legyen minimum.
szept. 11. 06:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Speedtest általában mindig leadja a 800-1000 mbps-t letöltést, feltöltés 40
szept. 11. 08:07
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

Ha 1000 Mb/s a csomagod akkor semmi probléma az interneted sebességével.

Ne keverd össze a letöltési sebességet az internet sebességgel.

szept. 11. 09:36
 6/6 anonim ***** válasza:
67%

Ha a letöltési sebességed kevés az sok más tényezőktől is függ.

Pl. nem mindegy honnan töltesz le és milyen sebességű eszközre - torrentnél pl. az is számít hányan seedelnek stb.

szept. 11. 09:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!