Chrome böngésző nem ajánlja fel a jelszó mentését gmailbe belépéshez, csak egy fióknál tette meg. Mit lehet csinálni, hogy ne kelljen beírnom állandóan a jelszót?
Figyelt kérdés
szept. 6. 12:42
1/5 A kérdező kommentje:
Minden más oldalnál volt mentés. Azóta van, hogy speciálisnál töröltem a jelszavakat...nem kellett volna.
szept. 6. 12:55
2/5 anonim válasza:
Chrome-beállítások-automatikus kitöltés és jelszavak-google jelszókezelő-beállítások-és az első, jelszó mentés felajánlás
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Be volt-van kapcsolva.
szept. 6. 15:09
4/5 Fsms válasza:
Esetleg próbáld meg a browser cashet törölni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azt csináltam, hogy aminek elmentette a jelszavát, azt átszerkesztettem a nem mentett adataival, így megjelenik a jelszó.
Újból hozzáadtam azt a fiókot, amelyiket átszerkesztettem, erre ismét feldobta a jelszó mentését. Ismét átírtam egy másikra, szintén ott a jelszó, majd utoljára ismét hozzáadtam a harmadik fiókot. Most működnek.
2 az enyém, egy pedig egy rokonomé amúgy. Nincs kétfaktor, de biztonsági email cím meg van adva. Azért kell kettő. Meg az egyik csupa hivatalos fiók, a másik ide-oda levelek. :))
szept. 7. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!