Valaki, aki rendelt már elő egy játékot tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Elő szeretném rendelni az assassin's creed Brother hood codex editiont, de elég bizonytalan vagyok, mivel nincs ára, és xboxra, ps3ra hamarabb jön ki, mint pcre és nem tudom, hogy hogyan zajlik. Meddig lehet előrendelni egy játékot? Megjelenés napjáig? Üzletben kell átvenni, vagy futár hozza ki? Nemsoká kijön xboxra és ps3 ra, de nincs ára, egyáltalán ki lesz írva? Valaki le tudná írni nekem, hogy hogy zajlik? Előre is köszönöm!2010. nov. 3. 00:56
1/1 anonim válasza:
CD-Galaxisnál rendeltem már elő játékot. Amíg nem volt biztos sem a megjelenés, sem az ár, addig csak annyi volt, hogy kaptam értesítést, amikor tényleg megrendelhetővé vált a játék. Ez egy igényfelmérés, és semmi kötelezettséggel nem járt náluk. Amikor viszont megrendeltem, akkor már éles lett a dolog, és választani lehetett, hogy a boltban akarom átvenni, vagy adott díjért kiszállítást kérek a megjelenés napján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!