Rendelt már valaki Alkér Orsolya féle Csodasuli játékot?
Szia!
Én kb.1 éve kaptam egy katalógust,
a kisfiam 4,5 éves most!
Biztos ,hogy fejlesztőek a játékok és hasznosak,
de nem rendeltem belőle neki semmit,
mert nagyon drágák!
Szia,
Én megrendeltem a próbaszámokat,egyenlőre még csak az első érkezett meg.Elég meglepő volt hogy a kiadvány kb. 8 oldal összesen.A benne található cikkek nagy része nekem semmitmondó volt,a maradék viszont kiemelkedően jó!
A mellékelt katalógusból semmit nem rendeltünk meg.Talán majd később.A könyveit nagyon dícsérik...
Én megrendeltem a próbaszámokat (Életrevaló Gyerek magazin), és érdekes cikkeket találtam bennük. Mai, jó értelemben vett modern, friss szemlélettel közelítenek a gyereknevelésben "ősidők óta" felbukkanó problémákhoz.
A kritika: egyrészt nekem drága ez a pár oldal (havilap, tehát 12 példány kb. 20 ezer ft/év), másrészt összeférhetetlennek tartom egy neveléssel foglalkozó lap szellemiségével, hogy véglegesen kizár, ha van képem lemondani ("próbatagság lemondása végleges,
azaz aki a próbatagság alatt megszünteti
az előfizetését, az többé nem
jelentkezhet újra az Életrevaló Gyerek
tagságra.") Sőt, a régi számok NEM rendelhetők meg! (Vajon mit csinálnak velük?) Így hát inkább lemondtam...
Katalógus: olcsóbban is hozzá lehet jutni ugyanezen képességeket fejlesztő játékokhoz (tehát nem ugyanezekhez a játékokhoz!), csak utána kell járni, időt szánni rá, és persze tudni kell, hogy mit akarunk gyerekünknél javítani, ügyesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!