Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rendelt már valaki Alkér...

Rendelt már valaki Alkér Orsolya féle Csodasuli játékot?

Figyelt kérdés
Vagy van olyan aki megrendelte az Életrevaló Gyerek Program újságjának próbaszámait? Mit gondoltok róla?
2009. febr. 10. 08:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kb.1 éve kaptam egy katalógust,

a kisfiam 4,5 éves most!

Biztos ,hogy fejlesztőek a játékok és hasznosak,

de nem rendeltem belőle neki semmit,

mert nagyon drágák!

2009. febr. 16. 16:24
 2/6 anonim válasza:

Szia,

Én megrendeltem a próbaszámokat,egyenlőre még csak az első érkezett meg.Elég meglepő volt hogy a kiadvány kb. 8 oldal összesen.A benne található cikkek nagy része nekem semmitmondó volt,a maradék viszont kiemelkedően jó!

A mellékelt katalógusból semmit nem rendeltünk meg.Talán majd később.A könyveit nagyon dícsérik...

2009. febr. 23. 08:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Te megrendeled egész évre? Én nagyon gondolkozom rajta. Először úgy gondoltam igen, de engem idegesít h minden nap küldözgetik az emaileket, ráadásul késik a blog meg az meg az. Félek h átverés.
2009. febr. 23. 15:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Én megrendeltem a próbaszámokat (Életrevaló Gyerek magazin), és érdekes cikkeket találtam bennük. Mai, jó értelemben vett modern, friss szemlélettel közelítenek a gyereknevelésben "ősidők óta" felbukkanó problémákhoz.

A kritika: egyrészt nekem drága ez a pár oldal (havilap, tehát 12 példány kb. 20 ezer ft/év), másrészt összeférhetetlennek tartom egy neveléssel foglalkozó lap szellemiségével, hogy véglegesen kizár, ha van képem lemondani ("próbatagság lemondása végleges,

azaz aki a próbatagság alatt megszünteti

az előfizetését, az többé nem

jelentkezhet újra az Életrevaló Gyerek

tagságra.") Sőt, a régi számok NEM rendelhetők meg! (Vajon mit csinálnak velük?) Így hát inkább lemondtam...

Katalógus: olcsóbban is hozzá lehet jutni ugyanezen képességeket fejlesztő játékokhoz (tehát nem ugyanezekhez a játékokhoz!), csak utána kell járni, időt szánni rá, és persze tudni kell, hogy mit akarunk gyerekünknél javítani, ügyesíteni.

2009. febr. 23. 16:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Lehet h gyorsan lemondom én is. Köszi.
2009. febr. 23. 16:10
 6/6 Godot válasza:

Áraikat elemezve érdemes ezt figyelembe venni (csak egy példa):

Rush hour, egyszemélyes logikai készségfejlesztő játék:

Emitt 4080 Ft : [link]

Náluk 7800 Ft : [link]

2011. márc. 4. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!