Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A jófogáson a hirdetések...

A jófogáson a hirdetések nézettségi száma nálatok reális számot mutat szerintetek?

Figyelt kérdés
Már évek óta hirdetek ott ugyanolyan termékeket és az utóbbi 1-2 hónapban azt tapasztalom, hogy egy-egy hirdetés nézettsége irreálisan magas számokat produkál. Tehát pl. azelőtt az első napon volt mondjuk max. 10-15 most meg több száz, vagy mint most legutóbb több mint 1200, ami nevetséges szám.Nem tudom ez hogy létezik vagy mi történik ilyenkor, de ez biztos, hogy nem valós szám. Viszont érdekes módon ez csak az első napon van így, utánna többnyire visszaáll normál üzemmódba azaz napi pár megtekintésre. Mitől lehet ez? Így sosem tudom meg, hogy mennyi volt eddig a valós látogató.

szept. 3. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen valós, friss hirdetések elöl vannak, így mindenki azonnal láthatja. Ezen kívül lehet bannereken is hirdetik más weboldalakon az új hirdetéseket.
szept. 4. 05:12
 2/4 Harangozó Csaba ***** válasza:
Sok éve hirdetek a Jófogáson és szerintem ezek nem valós nézettségi számok. Azt hiszem email címekre vadászó bot-ok lehetnek, amelyek az új hirdetéseket veszik célba mindig. De ha párszor már elküldted őket a fenébe, akkor már nem írnak, legalábbis ezt tapasztaltam.
szept. 4. 09:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem, köszi. Viszont ha ezek botok, azokat hogy küldöd el a fenébe? Szerinted érdekli "őket"?Az email címet attól még nem fogja kideríteni, hogy nézettségi számot generál.

Egyébként most már jönnek üzenetek is, hogy megvették a terméket adjam meg az email címemet meg kattintsak a megadott linkre... Ezeket már lejelentettem a jófogásnak, de gondolom ha törölnek 5 ilyen kamu profilt lesz helyette másik 15.

szept. 4. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ezt tapasztaltam, hogyha feltöltök egy terméket, máris kiírja, hogy eddig 6-an nézték meg. Órákkal később már eléri a százat. Nekem ez rögtön gyanús lett, mert korábban 1 nap alatt 20-an nézték meg a terméket. 1 héttel később már 80-90 megtekintésnél tart...
szept. 28. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!