Mennyi a reális ára egy ncore meghívónak? Az egyik osztálytársam 10. 000-ért árulja.
Annyit ér, amennyit adnak érte. Amennyiben a meghívó fél bannolása esetén a meghívottakat is bannolják, egy adott meghívó drágább is lehet, ha a meghívó fél is megbízható. Ugyanez igaz a meghívott megbízhatóságára. Megbízhatatlan vevőnek drágább a meghívó.
Egyébként ha belegondolsz hogy iTunes-on egy HD film akár 5000 ft is lehet, 10.000 ft gyorsan megtérül, még ha nem is túl legális.
Prémium + a pontok. És elárulom sima seed-ből nem jönnek a pontok. Nekem több 3v volt mire lett EGY meghívóra pontom.
Egyébként ez kereslet kínálat. Mivel ncore meghívót nem szabadna árulni, így nincs neki normál ára. Szóval a kinek mennyit ér efektus lép életbe. Neked megér 10k-t? Ha vissza mehetnék az időben, lazán kiadtam volna érte ennyit. Ugye a legnagyobb előnye egy zárt és szabályozott torrent oldalnak, hogy mindig van seeder. Így is pár dolgot néha más oldalakról töltök le de általában ncore a main oldalam.
Egyébként Netflixem és HBO GO m is van, de azokat pont filmekre nem használom:D eddig egy-egy filmet néztem a két oldalon csak. Meg alapból ezek nem filmes oldalak (tudom tudom van sok film, de ÁLTALÁBAN mindenki sorozatot néz rajtuk), szóval filmeket csak torrenten lehet normálisan beszerezni.
Én is eladtam egyet itt egy csávónak 15 ért.
De sokak csórók és nekik adtam ingyen is, mert ilyen kegyes úr vagyok.
Akcióban 50 pont a meghívó, és ha van valaki Elite rangon, akkor ő is tud meghívót küldeni, nem kell prémium...
Van pár fiókom amit többen használnak mert megosztom IDEGENEKKEL, mert nem fosom össze magam.
5ezernel én többet biztos nem adnék érte, mert ugye jó helyen kell kérni és kapsz. Nem ilyen pénzéhes haveroktol.
Adok én ha kell a pénzeden meg vegyél csokit magadnak /23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!