Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Így kell lemondani egy próbaid...

Így kell lemondani egy próbaidős Onlyfans előfizetést?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy fiók, ahová ingyen fizettem elő 4 napra.

Sehol sem találtam az "unsubscribed" gombot, ezért megújítottam az előfizetésem. Ekkor megjelent az előbb említett opció, amivel lemondtam, továbbá fontos elmondani, hogy az előfizetés megújítása után nem vontak le semennyi pénzt a bankszámlámról. További 30 óráig vagyok még ingyen előfizetve.

Szerintetek megoldottam az ügyet, és nem fognak megszámlázni ennek letelte után?

aug. 27. 23:00
 1/1 anonim ***** válasza:
83%
Ugyanazzal a gombbal iratkozol le, amivel feliratkoztál. Mindig a következő lehetséges állapotot mutatja (ha fel vagy iratkozva akkor csak lemondani lehet, és fordítva ugyanez) a név alatti "subscription" dobozban. Ezen kívül e-mailben is egyértelmű üzenetet kapsz arról, ha állapotváltozás történik.
aug. 27. 23:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!