A facebooknak hány fajta verziója van?
Figyelt kérdés
nekem a legjobb kell ahol ha megadok egy 24 órás történetet látom hogy hány az egyéb nézőaug. 26. 18:02
2/5 anonim válasza:
Nincsenek verziókülönbségei az oldalnak azt leszámítva, hogy egyes frissítések bevezetése nem egyszerre történik mindenkinél, hanem egy hullámban. Nem létezik ilyen funkció amit leírtál, és nem is fogják bevezetni. Sosem fogja megmutatni az oldal a profilod ismeretlen látogatóit, mert az emberek nem szeretnék felfedni a kilétüket. Ha ezt elérhetővé tennék akkor tömegesen törölnék magukat inkább, és ez nem érdeke az üzemeltetőnek.
3/5 A kérdező kommentje:
nem név szerint értettem csak hogy pl egyéb +2 és nekem nem minden facebook verziónál látom hogy +2 fő megnézte pár hónapja még láttam.
aug. 26. 18:21
4/5 A kérdező kommentje:
ha a chrombe beírom hogy facebook és úgy nyitom meg egy teljesen más verzió jelenik meg pl beállítások más formátumba van mint a metán. És itt nem írja hogy hány egyéb néző volt.
aug. 26. 18:26
5/5 anonim válasza:
Esetleg a böngészős asztali és mobil nézet tér el valamennyire. ilyenkor az m.facebook.com nyílik meg (mobil nézet), nem a sima facebook.com (asztali nézet). Tartalmilag így sem kellene különbözniük, csak máshogy van tördelve a felület.
"mint a metán" - nem tudom milyen Metára gondolsz, mert csak a facebook.com címen jön be az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!