Hogyan mukodik ez a fajta billentyuzet,kaptam egyet, de nem tudom használni?
Elemet raktam bele, de hogyan tovább?Nincs hozzá vezeték, mert azt a fajtát ismerem.
A leírásban is ott van:
"Használatához Bluetooth-on keresztül csatlakoztatnod kell telefonodhoz, tabletedhez vagy számítógépedhez (vevőegységre nincs hozzá szükség)"
"vevőegységre nincs hozzá szükség"
Feltéve hogy a számítógépedbe van bt vevő hardver. 😂😂😂
1 es 2 es, én meg azt feltételezem, hogy azt gondolod, itt mindenki ért a számitogéphez...Nem vagyok már fiatal.Azért kérdeztem.
a bluetooth t bekapcsoltam a tableten, beleállitottam, elem van benne, villog a jelzofény, de semmit nem csinál.
Konkretan nem pont ez ,amit a linken láttok, de nem tudtam és akartam irni, mert akkor a Wish ocsárolják egy páran.Ott lett rendelve, igen tudom a Wish egy Foxs, de nem ezt szererném olvasni, mert erre ugranak sokan.
Nem ertem hogy jon ide, hogy a szamitogepben,meg laptopban van e bl. vevoegyseg.
Ez egy billentyuzet, vezetek nelkul, amibe telefont, tabletet lehet beleallitani..
Kérem, én segitséget kérek nem kioktatast.
"Nem ertem hogy jon ide, hogy a szamitogepben,meg laptopban van e bl. vevoegyseg."
úgy hogy egy kumma szóval nem említetted hogy milyen eszközzel próbálod használni.
Akkor most irom, bocsanat....
Be van kapcsolva a bluetooth, és semmit nem csinál..
Megpróbálok segíteni, remélem nem törlik a linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!