Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok üzeneteket...

Miért nem tudok üzeneteket küldeni a Messengerrel?

Figyelt kérdés

Egyszerűen bármit írok, küldök nem megy el senkinek sem. Szóval nem letiltva vagyok. Apámnak, anyámnak sem mennek el az üzeneteim. Csak kiírja, hogy küldés. Aztán ha kilépek az alkalmazásból, majd visszalépek, már nincs is ott az az üzenet.

Már egyszer volt ilyen, akkor törölgettem a Google tárhelyből, mert az sajnos mindig megtelik, és akkor egy idő után helyreálltak a dolgok, de most nem, hiába töröltem, hiába fizettem elő 100 gigára.

Mondjuk szerintem a Google-nek nem is lehet köze a Messengerhez, ami ugyebár a tetves Metáé.

Nagyon bosszantó a dolog, és akkor baromi finoman fejeztem ki magam.

Legalább közölné, hogy mit csináljak ahhoz, hogy helyrejöjjön....

Már vagy százszor újraindítottam a telefonomat.

aug. 23. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Messengert frissítetted?

Próbáltad wifin és mobilneten is elküldeni?

aug. 23. 13:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Frissítve van.

És próbáltam wifiről is, mobilnetről is.

aug. 23. 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Az alkalmazás tulajdonságainál az adatok törlését próbáld még ki. A gyorsítótárat és a többi adatot is töröld. Utána újra be kell majd jelentkezned a Messengerbe.
aug. 23. 14:10
 4/8 A kérdező kommentje:
De a beszélgetések ugye nem vesznek el?
aug. 23. 14:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Van olyan, hogy adatok törlése. Milyen adatokat törlök így?
aug. 23. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem vesznek el a beszélgetések, azok a felhőben tárolódnak. Az alkalmazás készüléken tárolt adatait törli így.
aug. 23. 14:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Most valami pin kódot kér a chatelőzményekhez... Az mi a tököm?
aug. 23. 14:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Siker!

Köszönöm szépen a segítséget!

aug. 23. 15:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!