Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiktok fiók, a húgom nevével?...

Tiktok fiók, a húgom nevével? Bővebben lent

Figyelt kérdés
A hugomnak van egy tiktok fiókja, ahol a becenevét adta csak meg, azt használja. Viszont nekem feldobta a tiktok hogy: talán ismered őt és oda van írva, hogy: a kapcsolataidból és a hugom rendes neve van ott, mintha az ő profilja lenne, de azt mondta neki nincs másik fiókja. Az szerintem lehetetlen, hogy más embert is így hívnak (nagyon egyedi mindkét neve) és hát a tiktok szerint a kapcsolataimból van. Lehet, hogy csinált neki valaki egy álprofilt? Ezen gondolkodtunk. Sok a rosszakarója, mivan ha ott irogatnak majd az ő nevében másoknak? Egyenlőre 0 követője és 0 követése van annak a profilnak és kép sincs kint, de jó lenne tudni hogy most ez mégis mi? Ötlet?

aug. 21. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Valaki más regisztrálta, vagy tényleg véletlenül ugyanaz a neve mint másnak. Alapesetben nem tudsz mit tenni, ha esetleg felteszi a képeit akkor tudod jelenteni, hogy sérti a személyiségi jogait, ha pedig olyat csinál vele amire rámehet a jó hírneve, feljelentést tehetsz a rendőrségen.
aug. 21. 15:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Viszont az nem jelent semmit hogy a “kapcsolataimból”? Mert amugy érdekes, hogy pont nekem feldobta “őt”… nem igazán értjük, fura… De üzit elvileg nem is lehet küldeni tiktokon ismeretleneknek nem? Marmint ha tényleg csalás és senkit se követ akkor csak nem tud visszaélni a dolgokkal ugye? (Hogy a hugom nevébe irogat másoknak)
aug. 21. 16:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha feldobta, akkor az ő telefonszámával regisztrálták a fiókot, amihez ugye megy SMS-kód... Ha zavarja, lehet jelenteni a tiktok felületén impersonation opcióval, általában foglalkoznak is vele, de el nem tudom képzelni hogy szerezte meg valaki az SMS-t tíz perc alatt, hacsak nem valami közeli ismerőse.
aug. 22. 01:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Ő email-el regisztrált, nem erősitette meg a telefonszámát, és régóta ez a száma is, de állitja hogy ő nem csinált másik fiókot
aug. 22. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!