Messengeren,facebookon van.olyan lehetőség,ha valaki letilt engem,vagy én őt,letiltás után sem ad be,mint lehetséges ismerőst?
Figyelt kérdés
Egy illetőt letiltottam a messengeren,amit megbántam,feloldottam,nincs a letiltottak között. Viszont nem találom,a közös ismerőseink között sincs,mint lehetséges ismerős. Ő nem tiltott le ugyanúgy nem talál engem.Arra gondoltunk,hogy esetleg nála be van állítva olyan,hogy nem mutatja azokat,akiket valamikor letiltott,vagy őt letiltották,még a feloldás után sem. Van ilyen lehetőség,s ha igen,hol? Azért nála gondoljuk a hibát,mert másnál nem volt gond,letiltottam,feloldottam,nahd 48 óráig nem lehetett újra letiltaniaug. 21. 08:17
1/3 anonim válasza:
Ott voltál mellette, amikor keresett és nem talált? Vagy csak mondta?
2/3 A kérdező kommentje:
Ott voltam,igen,nincs a letiltottak között senki sem nála sem nálam.
aug. 21. 08:37
3/3 anonim válasza:
Adj neki linket a fiókodhoz, az a biztos. Ha úgy se jelenik meg, nézd meg hogy a korlátozott (restricted) listádon nincs-e rajta, és ő is vice versa ugyanezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!