Ha egy külföldi barátomnak több Facebook oldala is van és lehet hogy egy része kamu mert külföldi a barátom így lehet hogy több igazinak látszó oldala is van akkor hogyan tudom kideríteni hogy melyik az övé az amelyiket napi szinten használja?
Figyelt kérdés
aug. 19. 18:46
1/3 anonim válasza:
Ha a barátod akkor kérdezd meg tőle, ha ez nem megy akkor nem a barátod.
2/3 x0 válasza:
Hanghívás vagy videohívás, és majd meglátod: végig kell próbálni, aztán ha ő az, megkérdezni tőle hogy a többi is ő vagy más. De ha megvan a telefonszáma, amit nem a Facebook-ról néztél ki, akkor megkéred hogy a valódiról írjon rád, vagy válaszoljon valami konkrétat: telefonba bemondod a jelszót, és azt írja meg neked.
3/3 anonim válasza:
Első véleményét tudom osztani csak. Több véleményem nekem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!