? Szeretnék egy FB fiókot létrehozni nem valós névvel,
de...
Figyelt kérdés
Vannak csoportok, ahova nem egednek be vagy nem teszik közzé a teljesen normális (valós és kulturált) posztomat (kérdésemet), ha nincs fénykép rólam, vagy ha egy állat fényképe a profilképem. (Ezt sok alkalommal megtapasztaltam.)
Nem szeretnék az idővonalomra semmit se feltölteni (nyilván nem a FB-on kívánom élni az életem) még azért se, hogy hitelesebb legyen. Kitalálni dolgokat pedig nem szeretnék. És egyébként is ez hosszadalmas folyamat lenne, mert ha azt látják, hogy van 20+ dolog az idővonalamon, de mindet ugyanazon a napon / egymást követő napokon tettem közzé / nyilvánossá, akkor ott a gyanakvás, hogy álprofil.
A kérdés valami olyasmi, hogy hogy tudom legálisan "kicselezni" a "rendszert" (mármint a csoportok szabályát)? MI által generált valósághű képeket egy kitalált emberről fel lehet tölteni mindenféle jogsértés és büntetés nélkül?
Nem egyszerűbb elkerülni az ilyen felesleges bűncselekményeket?
aug. 19. 14:27
2/5 anonim válasza:
ez is átlátszó, mivel annak a profilnak egyetlen ismerőse sincs? +ha kapsz egy ellenőrzést, akkor máris buktad a fiókodat.
aug. 19. 16:02
3/5 anonim válasza:
Ai-val csináltass egy képet, távolit kirándulásosat, egy közeli arcképpel lebuknál.
A profilod láthatóságát meg állítsd csak ismerősökre és akkor nem látják az idővonalad.
aug. 19. 18:46
4/5 anonim válasza:
Sok sikert hozzá. Én anyukámnak akartam segíteni azzal, hogy a valós adataival profilt csinálok neki. 1 órán belül felfüggesztette a face a fiókot. Hogy mi a konkrét ok, az nem derült ki. Ennyi idő alatt nyilván nem fog 50 ismerős visszajelezni hogy ismeri. Szóval még csak nem is az ismerősök számán múlik... Ennyit erről.
aug. 21. 00:23
5/5 anonim válasza:
De nem kell 20+ dolgot megosztanod magadról, csak legyen egy rendes nevet és profilképed. Amúgy meg a kutyát sem fogja érdekelni, hogy ki vagy. Ez azért van, mert tényleg sokan kihasználják azt, hogy egy idétlen figura képével, kisjani12 névvel megosztanak egy csomó hülyeséget. Rengeteg nyilvános csoport van, ahol azt csinálhatsz, amit akarsz, az ilyeneket meg, amik ezeket kérik, hagyjuk már meg a normális embereknek, akiknek tényleg tanács vagy segítség kell valamiben. Minek kell mindent szét trollkodni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!