Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telegram belépés ?

Telegram belépés ?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Valamit valószínűleg nagyon benézek, mert nem gondolom, hogy bárki ennyire hülye lenne.

Szóval a telegrammomba szeretnék belépni, gyönyörűen meg is indul a folyamat, a telefonszámomat már automatikusan ki is írja (természetesen azért lecsekkoltam biztos, hogy jó-e ) majd nyomom, hogy tovább és írja, hogy küldtek egy belépési kódot a TELEGRAMM APPON BELÜL. Amit ugye meg tudok nézni, ha be vagyok lépve a telegrammba. De hogy nézzem meg, ha nem vagyok belépve. Pont azért kéne ez a kód, hogy beléphessek.

Fel lehet oldani ezt a paradox problémát valahogy ? :(

aug. 19. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Másik eszközön vagy belépve és oda küldi.
aug. 19. 12:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet a régi telómmal (ami már szerintem be sem kapcsol) nem léptem ki. Az zseniális tőlük, hogy nincs opció arra, hogy sima sms-ben küldjék. Mindegy Annyira nem fontos a viber is jó lesz. Köszi a választ !
aug. 19. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen sajnos ilyen téren a facebook meg más nagyobb cégek is hülyén gondolkodnak. Amikor be vagyok lépve telón, 2 gépen facebookra, belépnék tableten és találjam meg épp hova küldte az értesítést, bezzeg mind3 eszközön láttam, hogy "valaki próbálkozott belépni, de megakadályoztuk" :D
aug. 19. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!