Miért szállingóznak el az ismerőseim?
Figyelt kérdés
30-as éveim elején járok, facebookon van rég ismertségből kb 125 ismerős. eléggé introvertált vagyok. viszont azt veszem észre főleg az utóbbi időszakban hogy hónap-hónapok eltérésével lassan csappannak meg, folyton egyvalakivel kevesebb. a durva hogy nem hiszem hogy okot adnék rá valamivel is, nem írok a falamra semmit, nem osztok meg dolgokat, nem sztorizok, mégcsak új képet is ha 5 évente egyet kiteszek. mégis miért érzik úgy azok akik törölnek hogy ezentúl "nem ismernek"? és még csak nem is tudok rájönni hogy ki az, bárkire akire gondolok -még- ismerősömaug. 15. 22:15
1/2 anonim válasza:
Van, aki törli magát.
Vagy épp húzott egy határt, hogy X ideje nem beszéltetek, nem találkoztatok game over.
2/2 A kérdező kommentje:
mindkét esetet megértem, de én egy hasonló helyzetben nem tudnám hova tenni ha utána élőben találkozunk pl. boltban és ott lebeg hogy miért töröltél az ismerőseid közül amire nyilván senki sem köteles válaszolni, csak érdekelné a másikat
aug. 15. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!