Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok bejelentkezni a...

Hogyan tudok bejelentkezni a DWS CountIT oldalán?

Figyelt kérdés
Azt a hibaüzenet kapom, hogy az "uuid nem egyezik". A helyes e-mail címet és a helyes jelszót adtam meg.

aug. 15. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Vedd fel a kapcsolatot azzal a céggel, aki az alkalmazást készítette

[link]

nagyobb eséllyel kapsz segítséget tőlük, mint itt, egy általános fórumon.

aug. 15. 16:33
 2/7 A kérdező kommentje:
#1: Ennyi erővel te is megkérdezhetted volna. Mi értelme van a Gyakori kérdéseknek, ha nem itt tehetem fel a kérdéseimet? >.<
aug. 24. 07:26
 3/7 anonim ***** válasza:
#2: Ez egy általános kérdés-válasz fórum, így itt igen kis eséllyel kapnál konkrét segítséget (feltehetően a fórum közönségéből kevesen használják a szoftvert, még kevesebben dolgoznak a webalkalmazás fejlesztői között), mint az adott, egyedi fejlesztésű webalkalmazás ügyfélszolgálatán, akik pontos segítséget tudnak adni.
aug. 24. 11:32
 4/7 A kérdező kommentje:
#3: Akkor írj nekik te. Már rég írhattál volna normális választ ez alapján okoskodás helyett.
okt. 2. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:

#4: Nem én vagyok szerződéses jogviszonyban velük, hanem te (vagy az a cég, aminél dolgozol), nem nekem az érdekem, hogy megoldódjon a problémám az adott - általam nem használt - célirányos, egyedi fejlesztésű (tehát nem elterjedt, így általános segítségkérő fórumokon választ nem igazán indukáló) szolgáltatással, hanem neked.

Nem mellesleg:

"A fórumon nem követelőzünk. A fórum léte, fenntartása és a lehetőség, hogy írjunk bele mondjuk úgy hogy egy „szívesség”, amit egyrészt a fórum gazdája tesz azzal hogy üzemelteti, másrészt a fórum közössége tesz azzal, hogy ír bele. Neked, választ. Ezek nem alanyi jogon járnak."

[link]

okt. 2. 13:05
 6/7 A kérdező kommentje:

#5: Én sem vagyok velük szerződésben. Nem tudom honnan veszed ezt a sületlenséget. Nem érdekem oda járni, épp ezért tettem fel ezt a kérdést. Legalább 1 éve nem voltam ott leltáron.

Nem mellesleg nem követelőztem, csak feltettem egy kérdést, amire képtelen vagy normálisan válaszolni.

okt. 2. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:

#6: "Én sem vagyok velük szerződésben."

Mivel neked van problémád (hisz kérdést tettél fel ezzel kapcsolatosan) egy egyedileg fejlesztett szolgáltatással, ezért ez egy lehetőség volt. Ezért is írtam alternatívaként:

"vagy az a cég, aminél dolgozol"

tehát ezen utóbbi alternatíva áll fenn.

"Nem érdekem oda járni,"

Ha nem érdeked a munkahelyeden egy probléma megoldása, akkor nem teszel fel kérdést egy ott felmerülő problémával kapcsolatosan.

"Legalább 1 éve nem voltam ott leltáron."

Akkor meg teljesen feleslegesen tettél fel kérdést.

"amire képtelen vagy normálisan válaszolni."

De, normálisan válaszoltam.

Egy egyedileg fejlesztett célszoftverhez, szolgáltatáshoz egy általános fórumon nagy eséllyel nem fogsz választ kapni. Ez a rögvalóság, ez tény, mint a mellékelt ábra is mutatja: SENKI nem tudott érdemben válaszolni, hisz: 1. senki nem használja a fórumozók közül az említett rendszert 2. vagy ha használja is, nem igazán tud érdemben válaszolni, mert nincs ráhatása (ugyanis egy szolgáltatásról beszélünk) 3. illetve nem dolgozik a szolgáltatónál.

"Nem mellesleg nem követelőztem,"

De, te követelőztél, idéznélek:

"Akkor írj nekik te."

ez követelőzés, ami egy fórumon ellenjavallt.

okt. 2. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!