Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 2 Laptop-ból melyiket válasszam?

2 Laptop-ból melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
[link] [link]

2024. aug. 15. 04:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A szavazás-t véletlen raktam ki, a hastag-hez akartam írni hogy Laptop Lenovo
2024. aug. 15. 19:19
 12/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
15%

eleg az olcsobb is

oke lehet 8GB ramos, de forasztott? mert ha bovitheto mindegy

filmezeshez letolteshez meg 8GB is overkill

te gyakorlatilag semmire se fogod hasznalni erre tenyleg joval olcsobb regi uzleti gep is jo

masik kerdesednel nem tudni miert nem ertettek hogy oke hogy nagyon elavult de ezert joval olcsobb is

semmire meg barmi eleg

virusoktol is max picit jobban ved ujabb de az sem fog megvedeni onmagaban

ha puszta toltogetes filmnezesen kivul masra is kell es tobb ev gari fontos akkor ujabb erosebb (tobb ramos) hasznos

amugy amit boltba adnak regi hasznalt uzletieket azokra garit is adnak, van hogy 1 evet is vagy tobbet is, szoval ez sem erv

2024. aug. 18. 18:43
 13/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
15%

arra akartam kijukadni semmi alatt hogy erre egy 50ezer koruli (hasznaltan komolyabb is ennyiert) mobil/tablet is jo

van amivel lehet vezeteknelkul monitort/tv-t hasznalni vagy kabelel (mikozben tolt is)

amugy vannak tv k is amibe 1TB kulsontar is hasznalhato stb. (erre arhuzod vagy oda toltod le tab/telo val)

2024. aug. 18. 18:46
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Levono-t nem vennék... sz@r az összes!
aug. 26. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!