Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A jófogás már megint miért...

A jófogás már megint miért változtatott meg mindent az üzenetküldési felületükön? Direkt el akarnak innen üldözni mindenkit a változtatásaikkal?

Figyelt kérdés
Nem kapom meg emailben az üzeneteket, mégcsak értesítést sem kapok róla, hogy üzenetem jött. A másik, hogy ki sem tudom törölni az üzeneteket amelyekre már nincs szükségem.

aug. 9. 22:53
 1/2 Harangozó Csaba ***** válasza:
Ja, megint ökörködnek :-( Most csak azt látom, hogy az üzenet "Kézbesítve", de azt nem, hogy "Látta", mint azelőtt. Törölni úgy lehet egy üzenetet, hogy megnyitod és az üzenet "fejlécének" a jobb oldalán van egy narancssárga ">" jel, erre kattintva egy görgethető ablak ugrik fel, ennek a legaljára kell görgetni, ott van a "Beszélgetés törlése" opció. Egyáltalán nem intuitív, de hát mit várunk tőlük. Email-t én sem kaptam egy üzenetről, véletlenül láttam meg. Eszméleletlen...
aug. 10. 08:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ez a legnagyobb baj, hogy emailben már megszűnt az értesítés, de fölfedeztem, hogy aki üzenetet küld legalább rá tudok újra kattintani a profiljára és meg tudom nézni a hirdetéseit ha vannak neki
aug. 11. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!