A Terabox milyen gyorsan tölt fel videókat az ingyenes fiókkal?
Azt halottam, hogy nagyon lassú és sebességkorlátozásos.
Mennyire igaz ez?
Megéri használni?
Filmeket raknák fel rá hogy távol is lehessen nézni a filmeket a felhőből meg zenéket is raknék fel.
Természetesen csak PRIVÁTBA TÁROLNÁM MAGAMNAK, és itthon is tárolom több adat tárolón is.
Csak vannak olyan régi filmek is amit neten nem lehet megtalálni, de ha még is megtalálom akkor csak eredeti nyelven találok rá, nekem meg szinkronos.
Filmek is vannak rajta?
Le is tudod játszani online a fiókodban?
Nem próbáltam, nem streamingre, csak tárolásra használom, ergo csak jelszóvédett zip fájlokat töltök fel. - de fuss neki, ingyen van , próbát megér.
Egyébként 500as net mellett, ilyen a feltöltés:
Szerinted törölni fogja a filmeket?
Neked még nem törölt le zenéket a TeraBox?
Nem hinném, jelenleg szingapúri tulajdonban van, előtte meg kínai volt. nem annyira háklisak erre.
De miért nem próbálod ki végre? :)
Titkosítva meg semmi értelme feltöltenem (szerintem) mert telefonon nem tudok filmet nézni vagy zenét hallgatni, így le kellene tölteni.
De jóban csak pár db régebbi filmet akartam felrakni mert sehol se lehet megtalálni őket főleg magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!