2/10 anonim válasza:
Tárgyalásra, hordozni notebook, gaming-re és munkára meg PC.
Lehet fordítva is csak kényelmetlen, feláras.
3/10 Szirty válasza:
Laptopnak csak az az előnye hogy hordozható. Más nincs.
4/10 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
Attól függ, mennyit utazol. Heti 6-8 óra zötykölődés mellé már jól jön egy laptop - szörnyű nézni, hogy egyesek okostelefon baszkurálással próbálják túlélni a hosszú utakat, pedig egy laptoppal 10x hatékonyabbak tudnának lenni. Viszont munkahelyi meg otthoni használatra attól még ugyanúgy kelleni fog hozzá egy dokkoló, monitor és minden, szóval azért nem egy óriási lifehack a laptop sem. Sajnos a desktop PC már rég elvesztette az olcsóság beli előnyét - egy jobb irodai brand gép is benne van 4-500 ezer forintban, szóval inkább az árak miatt egyre erősebb kihívó a laptop, nem csak a hordozhatóság miatt.
5/10 Gál Gábor 2024 válasza:
így 40+ évesen már nem tudok egész nap a gép előtt ülni, sokkal kényelmesebb a laptop, amit felkapok és magammal viszem az ágyba. Na meg ha utazom, viszem magammal és útközben is használhatom.
Persze ki mire használja.
6/10 A kérdező kommentje:
Azért akarok laptop-ot hogy azt az ágyba is tudom használni meg tölteni is
aug. 3. 21:54
7/10 anonim válasza:
A használat jellegétől és a hely nagyságától függ. Egy házban, ahol van külön dolgozószoba ott elfér egy PC, de egy lakásban praktikusabb a laptop. Az asztalon szoktam használni, ha meg nem kell csak összecsukom és elrakom.
8/10 A kérdező kommentje:
A laptop egyszerűbb is nem kell hozzá monitor
aug. 3. 22:10
9/10 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
Hogy-hogy, van valami betegséged ami ágyhoz köt? Sokan még a televíziót meg telefontöltőt is eltávolítják a hálószobából, hogy ne legyen semmiféle elektromos eszköz ahol alszanak. Én nem vinném textíliák, ágynemű közé - vagy akkor külön olyat érdemes keresni ami kis teljesítményű és így zárt a háza, különben beszívja az összes port.
10/10 Szirty válasza:
" azt az ágyba is tudom használni..."
Azt nagyon fogja szeretni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!