Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csináljak, ha nem tudok...

Mit csináljak, ha nem tudok belépni a gmail-ba?

Figyelt kérdés

A gmail-omra ráraktam a második biztonsági védelmet, vagyis, ha be akarok lépni, akkor küld egy kódot a telefonomra, aztán azt kell bemásolni. Nem mindig működik, mert eddig nem kérte. Aztán most valamiért kéri.

Csak az a baj, hogy nekem már nincs meg az a telefonszámom, és nem tudok kódot kapni arra. Ilyenkor mit kell csinálni?

2024. júl. 30. 23:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"SMS-kód

Authenticator (kódgenerátor app)

másodlagos emailcím

helyreállítási telefon.

biztonsági kódok

hardverkulcs"

Ez vicc? Amikor gyárba emailt kérnek, akkor erre kényszerítik az ottdolgozókat?

Akkor rohadjon meg, nem használok emailt. Ennyit nem fogok észben tartani. Mondom ezt úgy, hogy szerintem rohadtul nem enged információhoz, vagy rendes oktatáshoz juttatni a mai hatalmi rendszer, és sokkal jobb oktatásra, vagy információs lehetőségekre vágynék. (Sok dolgozó egy dolgot nem akar észben tartani, nemhogy ennyit, a hétköznapokban.)

Majdnem mindenre ezzel az emaillel regisztráltam. A drive-ról nem is beszélve, ami tele volt cuccal. Mert most oda sem tudok belépni. Meg a youtube-ra sem. Mert az idióta gmail mindenhez odakötötte magát. Ami nem lenne baj, csak akkor ne rakna életveszélyes csapdákat mindenhova. Egy csomó ablakot kirak, és tovább sem enged, ha nem töltöm ki őket. Aztán kiderül, hogy ha nem tartok észbe mindent, mindent, sokkal többet, mint amit egy átlagember szeretne, akkor veszik minden. Ez nem biztonsági rendszer. Az ilyen rendszerektől inkább csak veszélyesebb, és nehézkesebb lesz minden. Akiben túlteng a mazochizmus, az email-ezzen.

2024. júl. 31. 22:38
 12/14 A kérdező kommentje:
Gondolom magyar ügyfélszolgálatuk sincs. Soha nem regisztrálok többet oda, ahol nincs magyar ügyfélszolgálat.
2024. júl. 31. 22:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Kinek írjak, nincs is ügyfélszolgálatuk, csak valami szar útmutató, ahol megoldás helyett úgy beszélnek, mint egy ovodással.
2024. júl. 31. 23:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Ügyfélszolgálat nincs, helyette ezek az helyreállító űrlapok vannak.

Amennyiben még nem próbáltad akkor próbát megér.

[link]

[link]

2024. aug. 1. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!