Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem enged új fiókot...

Miért nem enged új fiókot csinálni az instagram?

Figyelt kérdés

Semelyik variációval nem enged az instagram új fiókot csinálni akármelyik emailt adom meg, vagy akármilyen nevet a végén mindig error. Fogalmam sincs miért lehet ez mert az eddigi fiókomon soha nem volt figyelmeztetés, és nem is csináltam sok fiókot ez lenne a második. Úgyhogy nem értem ezt a szabályozást az irányomban. Hallottam róla, hogy többeknél felmerült ez a bag. Viszont nekem rövides időn belül szükségem lesz egy új fiókra a munkámból kifolyólag. Ilyenkor mi a teendő? Telefonos tudna segíteni ezen, vagy vegyek egy másik telefont? Azt is hallottam, hogy azért nem enged regisztrálni mert, hogy le tiltották az ip címem vagy valami ilyesmi, nem értek hozzá. De mire fel? Sürgősen szükségem lenne egy hozzáértőre aki pár mondtadba akár tudna segíteni akár itt, vagy privátban, vagy bármelyik felületen nagyon megköszönném.

20/L

júl. 26. 03:09
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

"szükségem lesz egy új fiókra a munkámból kifolyólag"

Biztos komoly állás lehet...

júl. 26. 10:57
 2/3 Kedves Vezető ***** válasza:

Nézik a tartalmaidat is, és nagyon sok más tényezőt is.

Ha semmilyen furcsaság nincs veled, akkor pusztán azért, mert már van egy fiókod, és nem a kamuprofilok elkerülése végett, nem mindenkinek engedi.

júl. 26. 13:06
 3/3 Kedves Vezető ***** válasza:
*nem mintha kamu profilt akarnál, egyszerűen van egy nem túl free to play algoritmus, ami korlátoz sokszor ezért, azért, néha jogtalanul is.
júl. 26. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!