Hogyan lehet hihető kamu instagam fiókot csinálni?
Szégyelld magad, még csalni sem tudsz egyedül!
Nagyon buta lehetsz, kit akarsz becsapni, remélem nem segít senki!
Ez egy tisztességtelen kérdés!
Ha stalkolni akarsz valakit, akkor az Anon IG Viewer ( [link] oldalt ajánlom. Megnézheted a nyilvános profilok posztjait, sztorijait anélkül, hogy az illető tudná. Ehhez még kamuprofil se kell.
Ha pedig teljes értékű kamuprofilt szeretnél, akkor ajánlom figyelmedbe a Facebookon tenyésző, fideszes kamuprofilok tanulmányozását. Internetről lelopott kép profilképnek, egy-két — ugyancsak netről lopott — kép posztnak (ez megkerülhető azzal, hogy priváttá teszed a fiókod, úgy még jobban eladható, hogy magánszemély vagy, akinek fontos a privátszféra). Nézz ki egy-két hihető, mindennapi érdeklődési kört (autók, zenészek stb.), és az annak megfelelő témával kapcsolatosan kövess be oldalakat, embereket.
Ezenkívül ügyelj arra is, hogy — bár a józanész nem ezt diktálná — az ember beazonosítható az internetes írásmódja szerint is. Van abban ráció, hogy a közeli ismerőseid rád ismernek az alapján, ahogy kommentelsz, ha közel ugyanazokat a szófordulatokat, attitűdöt, szlenget használod, mint amit a főprofilodon. Gondolj csak bele, a Twitteren millió meg egy tweet közül is meg tudod mondani, melyiket írta Donald Trump még akkor is, ha nem esik bennük szó az USA-ról.
Tanácsként azt tudom mondani, hogy a kamuprofilodon használj sarkalatosan elütő stílust. Dobálj bele pár apró helyesírási hibát, elütést, amit a főprofilodon kijavítanál egyből. Használj olyan szavakat, amiket nem használsz a mindennapjaidban a neten.
Példának fel tudom hozni az Anonymus hackercsoport tweetjeit ( [link] Gyakoriak a nyelvtani hibák, de van olyan posztjaik, amik egyáltalán nem hibásak. Nem ugyanazokat a szavakat használják (valószínűleg több ember használja egyszerre az oldalt), ezzel is elkerülve, hogy egy emberre/egy embercsoportra le tudják a hatóságok szűkíteni a gyanusítottakat (már, ha éppen körözik őket, erről sajnos fogalmam sincs, csak példának hoztam).
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!