Régi Facebook profil törlésére van lehetőség?
Sziasztok! Ehhez hozzátenném még azt, hogy a régi profilomon rengeteg régi kép található és szeretném azokat eltávolítani onnan, viszont a nevemen kívül semmilyen más adatot nem tudok arról a profilról, tehát se a telefonszámot, se az e-mailt amivel akkor regisztráltam. De szeretném letörölni a régi profilomat és esetleg az előbbi okokra hivatkozva lenne rá így lehetőségem?😭
Valószínűleg én úgy gondolom, hogy nem, de hátha van valamilyen hasznos tippetek, esetleg megoldásotok.
Köszönöm!
Ha nem tudsz visszalépni, akkor nem tudod törölni.
Amúgy, hiába is végeznéd el az útmutatás szerint, nem törlődik. Eszük ágában sin elengedni téged és veled együtt a saját kapcsolati hálódat, az adatokat.
Én vagy 5 éve töröltem magam az útmutatás szerint, mégis folyamatosan kaptam az e-mailemre az értesítéseket.
Egyszer rákattintottam, és simán beléptetett. Így vegül az e-mail címemet iktattam ki.
Nem engednek el, ne reménykedj.
Akkor valamit rosszul csináltál. Én már kétszer is töröltem Facebook profilomat és soha ilyen problémám nem volt. Megadnak egy időt, amíg végleges törlés előtt még beléphetsz, és ezzel visszavonod a törlést. Ez ha jól emlékszem 30 nap. De ha ezt az időt kibírod, és nem lépsz be, akkor végérvényesen törlik a fiókodat, többet nem tudsz visszalépni. Ha viszont a 30 nap előtt visszalépsz, akkor azzal visszavonod a törlést.
Ami még baj lehet, hogy van a törlés és a deaktiválás. A különbség, hogy a deaktiválással csak inaktívvá teszed a fiókot, de nem törlöd le. Akkor tényleg jönnek továbbra is az e-mailek és amikor visszalépsz minden megy tovább. A te eseted inkább deaktiválásnak tűnik.
Az eredeti kérdező kérdésére a válasz, hogy ha nem tudsz belépni, akkor sajnos nem tudod törölni azt a profilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!