15 Gb-os Digi mobilnet elég lehet Wolt futárkodáshoz?
Figyelt kérdés
15 GB-os Digi mobilnetem van, júliustól kezdem a futárkodást, másodállásban.
Ez azt jelenti, hogy heti ilyen max 2-3 napot megyek ki.
Bírni fogja e ez az appot vagy keressek nagyobb internet csomagot?
2024. jún. 27. 16:03
2/6 anonim válasza:
Itt nem a 15GB-vel lesz a gond, hanem a DIGI-vel. Botrányosan gyenge a lefedettsége, és ahol van térerö, ott is vállalhatatlan az internetsebesség.
Én Telekomra váltottam, igaz 2× annyi az ára, de minöségben inkább 10× annyira jó.
3/6 anonim válasza:
A digi már a Vodafone teljeskörű hálózatát használja már több mint egy éve.
4/6 anonim válasza:
Egész pontosan egy éve. De amúgy vállalható volt amíg volt saját hálózata, nem azt mondom hogy 100%, mert nagyobb épületekben elment, de vasúton a Vodás tartalékkártya (és most a Digis is a Voda hálózaton) ugyanúgy elmegy mint a Digis, pontosan ugyanott.
5/6 A kérdező kommentje:
Nah mondjuk én is inkább a minőségtől félek... volt olyan, hogy félnapra kiesett a szolgáltatás... nah most az nekem futárként így már pénzben érezhető kiesés lesz...
2024. jún. 27. 23:13
6/6 anonim válasza:
Mivel a DIGI SIM kártyák jelenleg csak roamingolnak a Vodafone hálózatán, és a mögöttes infrastruktúra az még a sajátjuk, így lehetnek gondok. Viszont a jelenlegi DIGI Mobil előfizetők áthordozhatják a számukat a Vodafonehoz a DIGI-s csomaggal teljes mértékben megegyező flottás csomagba, így viszont már rendes Vodafoneos előfizető leszel Vodás SIM kártyával. Bármelyik Vodafone üzletben megcsinálják, érdemes szerintem élni ezzel a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!