Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Temurol mindig vissza lehet...

Temurol mindig vissza lehet igényelni a penzt?

Figyelt kérdés
Eddig kis összegben vásároltam, max 7-8 ezer forint volt az összes tétel,amiből mindig a legdragabb (2-3 ezer forint) termék árát mindig visszakertem és szó nélkül vissza is utaltak. Kíváncsi vagyok, hogy ha mondjuk 30 ezer forintert rendelek egy terméket,akkor annak is vissza tudom kérni az árát? Úgy írjak hogy minden rendelesbol egy termék árát visszakerhetem. Valakinek van tapasztalata ilyennel kapcsolatban?
2024. jún. 25. 22:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Ki kell próbálni, nem veszítesz vele semmit. Mindaddig, amíg minden felesleges hülyeséget összevásárolsz, és többet költesz mint amennyit visszakapsz, addig az oldal csak profitál belőled. És még el is hiteti veled, hogy te ezzel jól jártál, miközben a vásárlási függőséget szép lassan kialakítja.
2024. jún. 26. 07:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem vásárlási szokásokról és pszichológiarol kértem kiseloadast. Hanem az volt a kérdés,hogy nagy összegű termék árát is visszakapom-e.
2024. jún. 26. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!