Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Igazából függőségből nézünk...

Igazából függőségből nézünk szarokat a neten? Mire is gondolok...

Figyelt kérdés
Ti ezt észrevettétek magatokon? A netről, különös tekintettel a Youtube-ról azt szoktuk mondani, hogy demokratizálja a médiát, és lényegében mindenki organikusan megtalálja, hogy mit akar nézni, ha nem akarsz szart nézni, akkor nem nézed, de vannak akik meg azt akarnak, azoknak meg az is elérhető. Én is ezt hittem eddig, de saját magamon tapasztalva rájöttem valami nagyon fontosra, és itt most nem arra gondolok, hogy valaki bratyiból nézi a szart, csak a poén miatt. Hanem arra gondolok, hogy hozzá vagyunk függve nem adott tartalmakhoz, hanem magához a médiához, a Youtube-hoz, és egyre több tartalom kell nekünk, és ha jön valami szar, amire elsőre látod, hogy ez szar, ez nem minőségi, de rákattintasz véletlenül kétszer is, vagy van benne valami emberi, egyszerűen hozzá adaptálódsz. Emlékszem a Fókuszcsoportról is egyértelmű volt az elején, hogy nem nagy dobás, nem képernyőképes az Ádám, de sokat fejlődött azóta, és rengetegen nézik, én is. De valójában nem fejlődött annyit csak hozzászoktunk. Ez azért csak most esett le, mert az ő fejlődési folyamatát végignéztem, viszon ott van például a bebújokazágyalá, akit nem követtem, nem is fejlődött semmit, de párat megnéztem, és az első videó alapján tök szar és képernyőképtelen volt, de mostanra megszerettem, ahogy a barátjának is az ember elnézi a hibáit, a Youtube-on egy csomó embernek elnézzük a hibáit, és függőség miatt, mert valamit nézni aarunk, hozzászokunk ezekhez a valójában képernyőképtelen emberekhez.

2024. jún. 25. 00:24
 1/1 SIDLER22 ***** válasza:

Mindenki máshogy gondolja ezt.

Nekem Ádámékkal régen sem volt bajom és most sem. Technikailag régen sem volt rosz meg most sem, hisz ez a szakmája. A véleménye meg nyilván "véleményes".

A befekszemazágyalá Vencel meg néha kicsit vontatott videókat csinál, de olykor vannak jó gondolatai.

Én örülök, hogy rájuk találtam mert tetszenek, de jelenleg ez a csúcs amit a legjobbak között el tudok képzelni. Nyilván ennél jobb is van, de az majd csak a jövőbe lesz.

Az ember előbb-utóbb hozzászokik a dolgokhoz. Ez így is van rendjén, hiszen nem puffoghatunk éveken keresztül azért mert semmi jó tartalom nincs nekünk amit pont úgy képzeltünk el ahogy mi megálmodtuk. Muszáj kompromisszumot kötni valamennyire másokkal, hogy megtaláljuk a neten is azt ami tetszik nekünk.

Ha te neked van saját véleményed vagy valamit másképpen csinálnál mert te ahhoz egyszerűen nem tudsz hozzászokni, akkor megcsinálhatod akár a saját tartalmadat is a netre. A YouTube ajtaja nyitva áll előtted.

2024. jún. 25. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!