Mit lát rólam egy webshop amit meglátogatok?
Egy személyes adatodat sem látja egy weboldal, csak készülék információkat. Nem tudja azt konkrét személyhez kötni. Még ha meg is kapná az infót, hogy valaki a Petőfi utcából jelentkezett be, akkor sem tudná megállapítani az oldal, hogy az személy szerint ki volt. És még ennek az is feltétele, hogy legyen az oldalba építve olyan modul, ami erre képest, és te külön engedélyt adtál a tartózkodási hely megosztására.
De ezt leírták már neked vagy háromféleképpen, jó lenne lassan elolvasni a kommenteket. Vagy értelmezni. Azt meg meg sem merem kérdezni, hogy mégis mi az anyámért stalkolod a zaklató exedet... Zsák a foltját.
Értelmezem, de pl. a 10-es válaszában benne van a helymeghatározás is… Be tudna azonosítani, ha a hely is ott van nagyjából..
Véletlen nyomtam rá amikor egy linket írtam be, és feldobta az övét. Amikor még együtt voltunk akkor néztük meg az oldalt az én telómon ezért volt benne. Nem szándékosan nézegetem!!
A 10-es válaszban benne van a helyzetmeghatározás, ami egy felsorolás a listában, hogy milyen eszközökkel lehet adatot nyerni. Ha megnyitod a linket, akkor egy tesztoldal jön be, ahol először feldobja az ENGEDÉLYKÉRÉST a modul, és csak akkor ad vissza eredményt, ha te azt JÓVÁHAGYOD.
Történt ilyen az adott oldalon ahol jártál? HA nem, akkor nem tartalmaz lokációs API-t, így nem képes utcaszintű adatot lekérni, tárolni. És még egyszer: a lokáció nem egyenlő a személy beazonosításával. Ha jóváhagynád a kérést, és elküldené az adatot, annyit látna a modul, hogy az adott utcában egy készülék belépett. Nem tudja megállapítani, hogy az kinek a készüléke, ki használta a készüléket.
"Nem, semmilyen kérés nem volt"
Ugyan, küldj már egy képet, ahogy engedély nélkül fut a lookup...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!