Kuko kérdése:
T-Home Bekötés mennyi idő a maximum idő?
Figyelt kérdés
Szia 2010.10.27.-én elmentem a t-home-hoz és rendeltem egy 15 megás netet meg is írtuk a szerződést minden jó azt mondja a csaj majd hív mikor jönnek és másnap hívott 28.-án és közölte hogy majd csak 9.én tudnak leghamarabb jönni! A szerződést nézegettem de nem nagyon találtam, hogy mennyi időn belül kell bekötniük nincs olyan,hogy két hét a maximum még bekötik?Előre is köszönöm És mi a véleményed a t-home-s netről?Előre is köszi Szia2010. okt. 30. 18:12
11/12 anonim válasza:
Ajánlanék egy ott dolgozó embert, aki tudna segíteni. De ha már elkezdődött a szolgáltatóváltás, akkor késő.
12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok na bekötötték már régen csak mondom felnézek semmi bajom nincs nem a garantáltat nyújtják, lefelé állandóan 15 megával szedek fel meg töltök 1 megával szóval full kihasználom és nincs az, hogy csak a garantáltat nyújtják, a tv-vel sincs semmi gond! Nem áll meg soha (lekopogom)!Úgy , hogy nem értem mire ez a fikázás:) Na pás
2010. nov. 23. 06:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!