Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » T-Home Bekötés mennyi idő a...

Kuko kérdése:

T-Home Bekötés mennyi idő a maximum idő?

Figyelt kérdés
Szia 2010.10.27.-én elmentem a t-home-hoz és rendeltem egy 15 megás netet meg is írtuk a szerződést minden jó azt mondja a csaj majd hív mikor jönnek és másnap hívott 28.-án és közölte hogy majd csak 9.én tudnak leghamarabb jönni! A szerződést nézegettem de nem nagyon találtam, hogy mennyi időn belül kell bekötniük nincs olyan,hogy két hét a maximum még bekötik?Előre is köszönöm És mi a véleményed a t-home-s netről?Előre is köszi Szia
2010. okt. 30. 18:12
1 2
 1/12 anonim válasza:
t-homos net az egy nagy rakás f*s. Nincs jó arányban a feltőltés a letőltéssel.(tapasztalatból mondom nekem is az van :S)
2010. okt. 30. 18:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Kérdés hogy van nálatok telefonvonal?
2010. okt. 30. 18:19
 3/12 anonim ***** válasza:

Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) alapján 30 napjuk van a teljesítésre, amennyiben nem lehetséges, akkor ennyi időn belül az ügyfél értesítésére.

Én is a T-Home-nál vagyok, elégedetten használom a szolgáltatásukat. Ügyfélszolgálat korrekt mindig.

2010. okt. 30. 18:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Első válaszolónak: Attól nem fos, ez az ADSL technológia hátránya. 1 Mbit/s-ot bír a vonal felfele irányba. Viszont az Optinet szolgáltatásuk 2:1 az arány, 15 Mbit-es Családi csomagom van (optinet), 7,5 Mbit/s feltöltési sebességgel.
2010. okt. 30. 18:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok hát köszönöm szépen ami nekem a legfontosabb volt az a 3. válaszoló de mindet tudom értékelni nem tudom nekem mindig dícsérték a t-home-ot hát nem tudom nekem régen votl de 4 megás azért vontuk vissza mert telefonnal volt és nem is telefonáltunk de a számlán meglátszott! De most tv-vel lesz családi tv-vel plus a 15megás net szerintem nem lehet olyan szar csak félek hogy a garantált sebességet fogja csak nyújtani de majd kiderül! Előre is köszönök mindent! Szóval akkor 30 nap? Mert én 27.-én rendeltem meg és azt mondták leghamarabb 9.-én jönnek.. Nem sok az? Mert úgy volt először hogy 4.-én jönnek csak beszart a rendszerük nem tudja továbbítani a szerelőknek a címet és ezért majd csak 9.én vagy azon a héten!De már várom:)Na szóval akkor köszönöm szépen sziasztok!
2010. okt. 31. 09:53
 6/12 anonim válasza:
A t-fosos tapasztalataim szerint ha nem hivod öket napi 24 órába hogy mikor jönnek már 2015 ig se kötik be :) és t fost senki nerendeljen !!!!!! sz###r képedbe hazudnak , nyalják a segged, hogy előfizess kötnek egy hűségnyilatkozatot , rájössz hogy szar és nem bonthatod fel csak több 10 ezerért.
2010. nov. 20. 15:13
 7/12 anonim válasza:
jaés persze ha nem oylan helyen laksz ahol 500 lakos / négyzetméter akkor a garantált sebességről se álmodj :)
2010. nov. 20. 15:17
 8/12 anonim válasza:

15 megás netet rendeltünk mi is tavaly, valamikor az 5 megát se éri el.

a tv egy fos, gyakran megáll a kép. a beltérik zabálják az áramot, ha spórolni akarsz vele, akkor ki kell húzni/nyomni, és mire beüzemel újra kb 6-7 perc. a másodlagos setup boxon nem működik a felvehető, megállítható adás.

az egész egy nagy fos. januárig szól a szerződés, de jövő héten jönnek beszerelni egy másik cégtől a tv-t, netet. addig ez egy hónapig el lesz csomagolva, ha a szerződés lejár, akkor visszaadjuk.

2010. nov. 22. 10:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem gondolkoztál azon, hogy esetleg bejelentsd hibára mielőtt nagy háborgás közepette lemondod?
2010. nov. 22. 10:53
 10/12 anonim válasza:

C0dr3:

ha nekem jött a kérdés (10:44-es), akkor a válasz:

rengetegszer bejelentettük, szóltunk, b.sztak kijönni, vagy megcsinálni. ennyi elég volt a szemét bandából.

2010. nov. 22. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!