Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Instán letiltott valaki....

Instán letiltott valaki. Csináltam új profilt teljesen új e-mail címmel és azon próbáltam megkeresni. De nem találja a profilt. Hogy lehet ez?? nagyon fontos!!

Figyelt kérdés
Törölni nem törölte a profilját mert egy ismerősömmel megkerestettem és megtalálta.
2024. jún. 16. 14:09
1 2
 11/13 anonim válasza:

Mit akarsz? Az összes profilod letiltódott, ha nem old fel, soha nem fogsz vele kapcsolatba képni. Engem lanykent tiltott le egy srác, akivel randiztam tavaly, mert kiderult, barátnője volt. Mondhatom, ennél megalazobb dolgot nem nagyon tudok elkepzelni. Összeszedtem a gerincemet és továbbléptem. Nagyon gáz lett volna, ha elkezdem más módon zaklatni. Pár hónap múlva feloldott és elkezdett ostromolni..

Ne zaklass senkit, aki nem akar veled beszélni.

2024. jún. 19. 14:50
 12/13 A kérdező kommentje:
Nálunk kicsit komplexebb a probléma mint simán az hogy letiltott...
2024. jún. 19. 16:02
 13/13 anonim válasza:
Ha csak nem nő vagy es terhes tőle vagy közös gyereketek van, akkor hagyd békén.
2024. jún. 19. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!