Ha rendelnek valamit a webshopomból, akkor hogyan tudom megnézni hogy ki rendelt ? esetleg IP cím alapján be lehet-e azonosítani, ha esetleg telefonon keresztül rendelt ? Vagy ez hogyan működik?
Nem egészen értem hogyan tűnhet el a csomag és a pénz is.
Mekkora összegről van szó? Ha elég nagy, akkor a rendőrséghez is fordulhatsz, bár érdekes történet lesz.
Hmm...
Ingyenes internet hozzáférést biztosít üzletében a Tesco, Lidl, Aldi. És további egyéb üzleti tevékenységet végző vállalkozások. Pl. vendéglátó helyek.
De rendelhetek Tőled akár üzemayag töltőállomáson is. Amíg iszok egy kávét!
Szóval IP címmel mai időben már nem mész semmire...
Nincs webshopja a kérdezőnek, ezért nem tud a keresztkérdésekre válaszolni, és ezért nem tudja hogy működik egy ilyen rendszer. Egy szituáció másik oldalán van, de ebből a szemszögből is tájékozódni akar. A valódi kérdése:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
#16:
Ohh...
De a kérdezőt akkor sem értem:
Ha a postán keresik a csomagot, mert valahol a szállítási láncban tűnt el, akkor mi köze ahhoz, hogy ki rendelte? Ha kiderül, akkor sem lesz meg a notebook.
Másfelől ne légy hülye. Ha a kamionra felpakolták és ennek nyoma van, nálad meg nem jelentkezett és ennek is nyoma van. Akkor egyértelmű hogy a kamionos úton tűnt el.
Ha veled akarják kifizettetni, ne tedd meg. Tereljék peres útra, vagy Te. Vagy tegyenek feljelentést ismeretlen tettes ellen a lopás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!