Miért nem tudok belépni az instagramra? IP-cím?
Nem használnak manapság IP alapú blokkolást, csak accountot blokkolnak.
A helyedben törölném alkalmazás adatait, ha alkalmazásból lépsz be, vagy az oldal adatait, ha böngészőből lépsz be.
1 Hogyne használnának. Épp a múltkor írta valaki, hogy sehogy nem tud új fiókot csinálni, folyamatosan bannolják, mert az eredetivel megsértette az irányelveket. Azzal, hogy törli az adatokat, semmit nem ér el, ahogy szerintem a fejlentéssel sem, mert tuti, nem fognak foglalkozni egy ilyen kis üggyel.
Kérdező, szerintem azt történhetett, hogy valaki tényleg feltörte a fiókod, és most nem enged hozzáférni. Nem tudom, az instán milyen support van, de ha ott nem tudnak segíteni, akkor valószínűleg ezt a fiókot elvesztetted.
Nem használnak, egyrészt mert nagyon pontatlan (egy komplett falut ki lehet vele tiltani "véletlenül"), másrészt nagyon könnyen megkerülhető.
Ha ilyen van, mint amit leírtál, akkor ott account ban mellett device ban is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!